Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jessy daniel bustos rubio
Medio rombo Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
13.5 gemiddelde waardering 14.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Bravo Suárez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Moreno is nu in balbezit. Fernández Moreno geeft een lange en hoge pass. Coroba is nu in balbezit. Coroba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rodríguez García met een sublieme pass. Aranzubia is nu in balbezit. Motta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Motta krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bravo Suárez rent richting de bal. Bravo Suárez passt de bal zonder na te denken. Daar is Aranzubia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Coronil bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Moreno is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coronil. Coronil krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Almunia geeft een hoge lob. Trullen is nu in balbezit. Fernández Moreno onderschept slim de pass. Coroba rent richting de bal. Coroba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Moral krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Güiza geeft een lange en hoge pass. Valdés kopt de bal weg. Almunia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Motta rent richting de bal. Motta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Almunia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodríguez García is nu in balbezit. Rodríguez García draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - daniel bustos rubio 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jessy 48%, daniel bustos rubio 52%.
jessy - daniel bustos rubio 0:1

72e minuut.
Daar is Rodríguez García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valero rent richting de bal. Bravo Suárez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bravo Suárez krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Pajarón rent richting de bal. Valdés onderschept slim de pass. Valdés passt de bal zonder na te denken. Motta rent richting de bal. Motta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jessy 31%, daniel bustos rubio 69%.
jessy - daniel bustos rubio 0:1