Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jarrapedaleño Españolines
inicial Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 16.5
solid Schieten unsatisfactory
average Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Sciortino verovert de bal door een tackle van achteren. Sciortino passt de bal zonder na te denken. Plata met een sublieme pass. Merisio rent richting de bal. Merisio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Drumev draait met de bal, schiet en ... Fradera heeft problemen om de bal te vangen. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ydens zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drumev rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - Españolines 1:0

7e minuut.
Sciortino geeft de bal voor. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev is nu in balbezit. Drumev schiet op doel. Rico Íñiguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - Españolines 2:0

9e minuut.
Sciortino kopt de bal weg. Plata is nu in balbezit. Plata speelt de bal door. Merisio heeft problemen om de bal te vangen. Merisio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ćustić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćustić probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ydens de bal onder controle te krijgen. Merisio is nu in balbezit. Merisio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - Españolines 3:0

18e minuut.
Plata kopt de bal weg. Drumev is nu in balbezit. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio schiet op doel. Rico Íñiguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - Españolines 4:0

20e minuut.
Klungelig pakt Sciortino de bal. Sciortino speelt de bal door. Plata probeert naar een medespeler te passen. Merisio is nu in balbezit. Merisio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drumev rent richting de bal. Drumev schiet op doel. Rico Íñiguez bokst de bal weg. Klungelig pakt Merisio de bal. Merisio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Barbará, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ydens rent richting de bal. Ydens speelt de bal door. Klungelig pakt Merisio de bal. Merisio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - Españolines 5:0

35e minuut.
Merisio passt de bal in één keer door. Sciortino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciortino met een sublieme pass. Drumev heeft problemen om de bal te vangen. Drumev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Morón Vizcaíno verovert de bal door een tackle van achteren. Morón Vizcaíno met een sublieme pass. Zapędowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raset verovert de bal door een tackle van achteren. Raset haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarrapedaleño 42%, Españolines 58%.
Jarrapedaleño - Españolines 5:0

47e minuut.
Llabería kopt de bal weg. Klungelig pakt Plata de bal. Plata geeft een hoge lob. Merisio is nu in balbezit. Merisio haalt uit met een fantastische trap. Rico Íñiguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Klungelig pakt Merisio de bal. Sciortino is nu in balbezit. Sciortino geeft de bal voor. Klungelig pakt Merisio de bal. Merisio draait met de bal, schiet en ... Rico Íñiguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Plata kopt de bal weg. Barbará heeft problemen om de bal te vangen. Sciortino rent richting de bal. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Merisio heeft problemen om de bal te vangen. Sciortino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciortino passt de bal met de wreef. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Fradera met een snelle inworp. Klungelig pakt Barbará de bal. Merisio is nu in balbezit. Merisio haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Drumev is nu in balbezit. García Rivas onderschept slim de pass. García Rivas geeft een lange en hoge pass. Ydens kopt de bal weg. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Drumev is nu in balbezit. Drumev speelt de bal door. Daar is Mairata Gual, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sciortino is nu in balbezit. Sciortino passt de bal in één keer door. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Drumev heeft problemen om de bal te vangen. Drumev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ruano Delgado is nu in balbezit. Sciortino verovert de bal door een tackle van achteren. Sciortino passt de bal in één keer door. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - Españolines 6:0

83e minuut.
Fradera geeft een hoge lob. Sciortino rent richting de bal. Sciortino speelt de bal door. Merisio is nu in balbezit. Merisio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - Españolines 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarrapedaleño 31%, Españolines 69%.
Jarrapedaleño - Españolines 7:0