Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Españolines Jarrapedaleño
Normal Tactiek inicial
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 34.2
waardeloos Schieten solide
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Tărăşilă verovert de bal door een tackle van achteren. Plata is nu in balbezit. Plata geeft een lange en hoge pass. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
de Juana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gagstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagstetter geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Plata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plata passt de bal zonder na te denken. de Juana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gagstetter geeft de bal voor. Merisio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - Jarrapedaleño 0:1

6e minuut.
Daar is Fradera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio met een sublieme pass. Drumev rent richting de bal. Drumev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Fradera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens onderschept slim de pass. Ydens speelt de bal door. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mairata Gual geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ydens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merisio rent richting de bal. Merisio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Gagstetter speelt de bal door. Daar is Plata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plata passt de bal zonder na te denken. Merisio rent richting de bal. Merisio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ydens geeft een lange en hoge pass. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio geeft een hoge lob. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev schiet op doel. Rico Íñiguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - Jarrapedaleño 0:2

28e minuut.
Gagstetter passt de bal zonder na te denken. Plata met een sublieme pass. Merisio is nu in balbezit. Merisio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mairata Gual is nu in balbezit. Merisio verovert de bal door een tackle van achteren. Merisio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - Jarrapedaleño 0:3

31e minuut.
Plata probeert naar een medespeler te passen. Gagstetter rent richting de bal. Gagstetter passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Drumev de bal. Drumev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata geeft een hoge lob. Fradera rent richting de bal. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gagstetter met een sublieme pass. Plata is nu in balbezit. Plata geeft de bal voor. Merisio krijgt zijn hoofd ertegen. Mairata Gual probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
de Juana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gagstetter rent richting de bal. Gagstetter geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Fradera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradera passt de bal met de wreef. Ydens rent richting de bal. Barbará verovert de bal door een tackle van achteren. Barbará geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Españolines 68%, Jarrapedaleño 32%.
Españolines - Jarrapedaleño 0:3

48e minuut.
Drumev geeft een lange en hoge pass. Fradera probeert de bal aan de voet te houden. Ydens met een sublieme pass. Merisio is nu in balbezit. Merisio draait met de bal, schiet en ... Rico Íñiguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - Jarrapedaleño 0:4

51e minuut.
Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev passt de bal in één keer door. Merisio rent richting de bal. Merisio draait met de bal, schiet en ... Rico Íñiguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - Jarrapedaleño 0:5

53e minuut.
Plata is nu in balbezit. Plata met een sublieme pass. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio draait met de bal, schiet en ... Rico Íñiguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - Jarrapedaleño 0:6

55e minuut.
Ydens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens passt de bal in één keer door. Merisio is nu in balbezit. Merisio haalt uit met een fantastische trap. Mairata Gual probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gagstetter probeert naar een medespeler te passen. Ydens heeft problemen om de bal te vangen. Ydens geeft de bal voor. Drumev is nu in balbezit. Drumev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rico Íñiguez trapt de bal weg van het doel. Gagstetter kopt de bal weg. Daar is Drumev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merisio is nu in balbezit. Merisio draait met de bal, schiet en ... Rico Íñiguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - Jarrapedaleño 0:7

67e minuut.
Daar is Ruano Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merisio rent richting de bal. Barbará bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio verovert de bal door een tackle van achteren. Merisio draait met de bal, schiet en ... Rico Íñiguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - Jarrapedaleño 0:8

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plata met een snelle inworp. Gagstetter geeft een hoge lob. Merisio rent richting de bal. Merisio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
de Juana heeft problemen om de bal te vangen. Drumev is nu in balbezit. de Juana begaat een overtreding. de Juana krijgt een gele kaart. Drumev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plata zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mairata Gual is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - Jarrapedaleño 0:9

83e minuut.
Plata is nu in balbezit. Plata probeert naar een medespeler te passen. García Rivas is nu in balbezit. Merisio verovert de bal door een tackle van achteren. Merisio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - Jarrapedaleño 0:10

85e minuut.
Barbará bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio verovert de bal door een tackle van achteren. Merisio probeert naar een medespeler te passen. Drumev rent richting de bal. Drumev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rico Íñiguez trapt de bal weg van het doel. Plata speelt de bal door. Merisio heeft problemen om de bal te vangen. Drumev rent richting de bal. Drumev haalt uit met een fantastische trap. Rico Íñiguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Drumev is nu in balbezit. Met opzet legt García Rivas zijn tegenspeler op de grond. Drumev raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gagstetter neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Barbará de bal onder controle te krijgen. Merisio rent richting de bal. Merisio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert García Rivas de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Españolines 76%, Jarrapedaleño 24%.
Españolines - Jarrapedaleño 0:10