Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jarrapedaleño Neila F.C.
inicial Tactiek def
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 37.5
goed Schieten goed
zwak Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Prasnal verovert de bal door een tackle van achteren. Prasnal speelt de bal door. Bisceglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisceglia geeft de bal voor. Utasi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bisceglia passt de bal in één keer door. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak speelt de bal door. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi schiet op doel. Şeker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - Neila F.C. 0:1

15e minuut.
Bisceglia onderschept slim de pass. Bisceglia passt de bal met de wreef. Rywczak rent richting de bal. Rywczak passt de bal met de wreef. Tărăşilă verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - Neila F.C. 0:2

22e minuut.
Drumev passt de bal zonder na te denken. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak passt de bal zonder na te denken. Utasi rent richting de bal. Utasi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bisceglia passt de bal zonder na te denken. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski maakt een afschuwelijke overtreding. Utasi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luksic wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Sciortino speelt de bal door. Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak onderschept slim de pass. Rywczak schiet op doel. Şeker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - Neila F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarrapedaleño 70%, Neila F.C. 30%.
Jarrapedaleño - Neila F.C. 0:3

56e minuut.
Ydens is nu in balbezit. Laing begaat een overtreding. Ydens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sciortino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valencia Díaz kan de bal niet met de borst controleren. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev schiet op doel. Van Dijck bokst de bal weg.

63e minuut.
Bisceglia rent richting de bal. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisceglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisceglia geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - Neila F.C. 0:4

66e minuut.
Prasnal is nu in balbezit. Drumev onderschept slim de pass. Drumev passt de bal zonder na te denken. Plata is nu in balbezit. Plata geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Sciortino onderschept slim de pass. Sciortino geeft een hoge lob. Drumev is nu in balbezit. Drumev haalt uit met een fantastische trap. Van Dijck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - Neila F.C. 1:4

88e minuut.
Soghomonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hass bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio onderschept slim de pass. Merisio schiet op doel. Van Dijck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarrapedaleño 63%, Neila F.C. 37%.
Jarrapedaleño - Neila F.C. 1:4