Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neila F.C. Jarrapedaleño
def Tactiek inicial
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 37
good Schieten adequate
average Passen average
solid Verdedigen good


9e minuut.
Rywczak onderschept slim de pass. Rywczak geeft de bal voor. Baños Cardín kan de bal niet met de borst controleren. Civelek rent richting de bal. Civelek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Merisio onderschept slim de pass. Hass onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ydens geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drumev maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Dijck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Soghomonyan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - Jarrapedaleño 0:1

13e minuut.
Bisceglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek onderschept slim de pass. Civelek haalt uit met een fantastische trap. Şeker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Neila F.C. - Jarrapedaleño 1:1

28e minuut.
Valencia Díaz is nu in balbezit. Valencia Díaz passt de bal zonder na te denken. Rywczak speelt de bal door. Civelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Valencia Díaz passt de bal in één keer door. Zapędowski probeert de bal aan de voet te houden. Civelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek haalt uit met een fantastische trap. Şeker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - Jarrapedaleño 2:1

38e minuut.
Bisceglia kopt de bal weg. Valencia Díaz is nu in balbezit. Gagstetter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gagstetter krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Bisceglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak is nu in balbezit. Tărăşilă onderschept slim de pass. Bisceglia verovert de bal door een tackle van achteren. Bisceglia schiet op doel. Şeker bokst de bal weg. Civelek is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valencia Díaz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rywczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Şeker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neila F.C. 36%, Jarrapedaleño 64%.
Neila F.C. - Jarrapedaleño 2:1

49e minuut.
Ydens geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Merisio de bal onder controle te krijgen. Drumev rent richting de bal. Drumev haalt uit met een fantastische trap. Van Dijck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Neila F.C. - Jarrapedaleño 2:2

50e minuut.
Rywczak probeert naar een medespeler te passen. Laing rent richting de bal. Laing passt de bal met de wreef. Butucea probeert de bal aan de voet te houden. Merisio rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bisceglia is nu in balbezit. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bisceglia. Bisceglia krijgt een gele kaart. Plata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nowosielski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Drumev kopt de bal weg. Merisio is nu in balbezit. Merisio schiet op doel. Van Dijck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Rywczak kopt de bal weg. Tărăşilă probeert de bal met de borst te controleren. Civelek rent richting de bal. Civelek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - Jarrapedaleño 3:2

75e minuut.
Butucea is nu in balbezit. Butucea geeft een lange en hoge pass. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio draait met de bal, schiet en ... Van Dijck probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ydens verovert de bal door een tackle van achteren. Ydens geeft een hoge lob. Merisio is nu in balbezit. Merisio schiet op doel. Van Dijck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Neila F.C. - Jarrapedaleño 3:3

85e minuut.
Gagstetter heeft problemen om de bal te vangen. Valencia Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia Díaz passt de bal zonder na te denken. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak schiet op doel. Şeker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neila F.C. 39%, Jarrapedaleño 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Neila F.C. - Jarrapedaleño 3:3