Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jessy LLION C.F.
Medio rombo Tactiek Promote
29% Balbezit 71%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 32
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 42
waardeloos Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


7e minuut.
Díaz de Gereñu met een sublieme pass. Benítez geeft de bal voor. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jiménez Bautista de bal onder controle te krijgen. Mariño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Shefler rent richting de bal. Shefler speelt de bal door. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. Mariño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - LLION C.F. 0:1

14e minuut.
Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez geeft een lange en hoge pass. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler schiet op doel. Mariño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - LLION C.F. 0:2

17e minuut.
Solís geeft een lange en hoge pass. Ambrus rent richting de bal. Coroba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Coroba krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Ambrus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ambrus zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aranzubia controleert de bal met de borst. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - LLION C.F. 0:3

20e minuut.
Lemos neemt vlug de vrije trap. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos passt de bal in één keer door. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - LLION C.F. 0:4

23e minuut.
López Ramos passt de bal in één keer door. Muñoz Escuín bereikt de bal nog maar net als eerste. Igoa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Igoa krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Cheberyachko onderschept slim de pass. Jiménez Bautista is nu in balbezit. Cheberyachko onderschept slim de pass. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. Mariño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - LLION C.F. 0:5

29e minuut.
Lemos passt de bal in één keer door. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos geeft een lange en hoge pass. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ambrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrus geeft de bal voor. Shefler rent richting de bal. Shefler draait met de bal, schiet en ... Mariño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - LLION C.F. 0:6

34e minuut.
Díaz de Gereñu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. İncememet komt het veld opgelopen. Moral met een sublieme pass. Coroba rent richting de bal. Shefler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coroba moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Coroba kan niet meer verder spelen.

37e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez geeft een hoge lob. Almunia heeft problemen om de bal te vangen. Shefler rent richting de bal. Shefler draait met de bal, schiet en ... Mariño bokst de bal weg.

39e minuut.
Lemos speelt de bal door. Muñoz Escuín is nu in balbezit. Muñoz Escuín passt de bal zonder na te denken. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Crusat speelt de bal door. İncememet is nu in balbezit. Benítez met een sublieme pass. Shefler rent richting de bal. Shefler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - LLION C.F. 0:7

44e minuut.
Benítez met een sublieme pass. Muñoz Escuín rent richting de bal. Muñoz Escuín geeft een hoge lob. Daar is Cheberyachko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - LLION C.F. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jessy 82%, LLION C.F. 18%.
jessy - LLION C.F. 0:8

48e minuut.
Aranzubia met de inworp. Igoa rent richting de bal. Igoa passt de bal met de wreef. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
López Ramos geeft een hoge lob. Solís controleert de bal met de borst. Benítez speelt de bal door. Shefler heeft problemen om de bal te vangen. Shefler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Crusat rent richting de bal. Fernández Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crusat. Crusat krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Fernández Moreno raakt geblesseerd tijdens het duel. Jiménez Bautista met een snel genomen vrije trap. Ambrus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moral rent richting de bal. Moral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - LLION C.F. 1:8

59e minuut.
Cheberyachko speelt de bal door. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - LLION C.F. 1:9

61e minuut.
López Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. López Ramos geeft een hoge lob. Shefler heeft problemen om de bal te vangen. Shefler geeft de bal voor. Cheberyachko rent richting de bal. Paal! Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - LLION C.F. 1:10

63e minuut.
Shefler passt de bal met de wreef. Lemos is nu in balbezit. Lemos geeft een lange en hoge pass. López Ramos rent richting de bal. López Ramos geeft de bal voor. Mariño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - LLION C.F. 1:11

65e minuut.
Benítez probeert naar een medespeler te passen. İncememet rent richting de bal. İncememet geeft een lange en hoge pass. Shefler is nu in balbezit. Shefler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Pajarón de bal onder controle te krijgen. Benítez probeert naar een medespeler te passen. Lemos speelt de bal door. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Solís de bal. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... Mariño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - LLION C.F. 1:12

67e minuut.
Moral met een sublieme pass. Daar is Fernández Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheberyachko verovert de bal door een tackle van achteren. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... Mariño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Shefler heeft problemen om de bal te vangen. Shefler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - LLION C.F. 1:13

71e minuut.
Daar is Ambrus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knight rent richting de bal. Knight geeft de bal voor. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Aranzubia met een snelle inworp. Lemos probeert naar een medespeler te passen. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. Mariño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - LLION C.F. 1:14

76e minuut.
López Ramos is nu in balbezit. Aranzubia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. López Ramos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crusat met een snel genomen vrije trap. Cheberyachko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - LLION C.F. 1:15

77e minuut.
Cheberyachko onderschept slim de pass. Jiménez Bautista rent richting de bal. Jiménez Bautista passt de bal in één keer door. Cheberyachko heeft problemen om de bal te vangen. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shefler is nu in balbezit. Shefler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
İncememet onderschept slim de pass. Benítez geeft een lange en hoge pass. Muñoz Escuín controleert de bal met de borst. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos geeft een lange en hoge pass. Mariño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
İncememet met een snelle inworp. Shefler heeft problemen om de bal te vangen. Almunia begaat een overtreding. Almunia krijgt een gele kaart. Shefler raakt geblesseerd tijdens het duel. Crusat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cheberyachko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - LLION C.F. 1:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jessy 74%, LLION C.F. 26%.
jessy - LLION C.F. 1:16