Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daniel bustos rubio Error Grave
Normal Tactiek Error13
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 35.8
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


8e minuut.
Zuluaga kopt de bal weg. Debón is nu in balbezit. Presas Renom verovert de bal door een tackle van achteren. Presas Renom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Error Grave 0:1

12e minuut.
Barrasa passt de bal zonder na te denken. Pumarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumarejo speelt de bal door. Zuluaga is nu in balbezit. Zuluaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pumarejo onderschept slim de pass. Pumarejo speelt de bal door. Presas Renom bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas Renom draait met de bal, schiet en ... López Plata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Debón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miñarro met de inworp. Presas Renom is nu in balbezit. Presas Renom schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumarejo onderschept slim de pass. Pumarejo met een sublieme pass. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Error Grave 0:2

33e minuut.
Barrasa passt de bal in één keer door. Miñarro geeft de bal voor. Presas Renom kopt de bal weg. Daar is Debón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuluaga is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alegría komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daniel bustos rubio 66%, Error Grave 34%.
daniel bustos rubio - Error Grave 0:2

46e minuut.
Barrasa probeert naar een medespeler te passen. Miñarro is nu in balbezit. Miñarro speelt de bal door. Klungelig pakt Presas Renom de bal. Presas Renom haalt uit met een fantastische trap. López Plata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Doeltrap. Téllez Sánchez komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Buades Crespí verovert de bal door een tackle van achteren. Buades Crespí geeft een lange en hoge pass. Téllez Sánchez rent richting de bal. Téllez Sánchez haalt uit met een fantastische trap. López Plata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Error Grave 0:3

56e minuut.
Inworp. Pumarejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trullen rent richting de bal. Téllez Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Téllez Sánchez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pumarejo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Presas Renom heeft problemen om de bal te vangen. Presas Renom draait met de bal, schiet en ... López Plata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Error Grave 0:4

59e minuut.
Motta probeert naar een medespeler te passen. Debón met een sublieme pass. Pumarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pumarejo de bal. Pumarejo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pumarejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Téllez Sánchez kan de bal niet met de borst controleren. Téllez Sánchez passt de bal zonder na te denken. Barrasa rent richting de bal. Barrasa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Barrasa passt de bal met de wreef. Pumarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumarejo passt de bal zonder na te denken. Téllez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez Sánchez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Miñarro speelt de bal door. Presas Renom rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valdés. Valdés krijgt een gele kaart. Presas Renom raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Buades Crespí neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Error Grave 0:5

67e minuut.
Coronil heeft problemen om de bal te vangen. Barrasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrasa passt de bal in één keer door. Presas Renom bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas Renom haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Buades Crespí met een sublieme pass. Presas Renom probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas Renom bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas Renom schiet op doel. López Plata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Pumarejo kopt de bal weg. Presas Renom controleert de bal met de borst. Presas Renom met een sublieme pass. Téllez Sánchez is nu in balbezit. Téllez Sánchez haalt uit met een fantastische trap. López Plata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Poblador probeert naar een medespeler te passen. Barrasa is nu in balbezit. Barrasa geeft een lange en hoge pass. Presas Renom is nu in balbezit. Presas Renom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Error Grave 0:6

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat López Plata niet meer kan verder spelen. Rodríguez Delcazo komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Buades Crespí kopt de bal weg. Barrasa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trullen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Téllez Sánchez rent richting de bal. Téllez Sánchez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Coronil is nu in balbezit. Presas Renom onderschept slim de pass. Presas Renom passt de bal met de wreef. Téllez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez Sánchez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Buades Crespí kopt de bal weg. Daar is Trullen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Téllez Sánchez rent richting de bal. Téllez Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Error Grave 0:7

88e minuut.
Trullen met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pumarejo met een snelle inworp. Téllez Sánchez rent richting de bal. Téllez Sánchez geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Delcazo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pumarejo neemt de hoekschop. Daar is Téllez Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Presas Renom is nu in balbezit. Presas Renom draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daniel bustos rubio 83%, Error Grave 17%.
daniel bustos rubio - Error Grave 0:7