Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Error Grave daniel bustos rubio
Error13 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 16.3
solid Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Buades Crespí rent richting de bal. Buades Crespí speelt de bal door. Zuluaga is nu in balbezit. Zuluaga schiet op doel. López Plata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - daniel bustos rubio 1:0

16e minuut.
Buades Crespí rent richting de bal. Rodríguez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Buades Crespí onderschept slim de pass. Zuluaga is nu in balbezit. Zuluaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Buades Crespí de bal. Barrasa geeft een hoge lob. Debón heeft problemen om de bal te vangen. Presas Renom is nu in balbezit. Presas Renom schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - daniel bustos rubio 2:0

20e minuut.
Barrasa speelt de bal door. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas Renom rent richting de bal. Presas Renom schiet op doel. Romeu probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Coronil is nu in balbezit. Coronil met een sublieme pass. Zuluaga rent richting de bal. Presas Renom bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas Renom draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - daniel bustos rubio 3:0

32e minuut.
Chávez rent richting de bal. Chávez geeft een hoge lob. Presas Renom kopt de bal weg. Zuluaga is nu in balbezit. Zuluaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Debón rent richting de bal. Presas Renom verovert de bal door een tackle van achteren. Presas Renom probeert naar een medespeler te passen. Zuluaga is nu in balbezit. Zuluaga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Error Grave 27%, daniel bustos rubio 73%.
Error Grave - daniel bustos rubio 3:0

46e minuut.
Alegría komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Téllez Sánchez komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Miñarro passt de bal in één keer door. Téllez Sánchez is nu in balbezit. Téllez Sánchez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Romeu de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Presas Renom krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Valdés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buades Crespí rent richting de bal. Buades Crespí speelt de bal door. Pumarejo rent richting de bal. Pumarejo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. López Plata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - daniel bustos rubio 4:0

69e minuut.
Daar is Valdés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Presas Renom rent richting de bal. Presas Renom passt de bal met de wreef. Téllez Sánchez is nu in balbezit. Téllez Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - daniel bustos rubio 5:0

72e minuut.
Debón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miñarro met een snelle inworp. Buades Crespí bereikt de bal nog maar net als eerste. Buades Crespí geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Presas Renom rent richting de bal. Fernández Fidalgo onderschept slim de pass. Fernández Fidalgo passt de bal in één keer door. Téllez Sánchez rent richting de bal. Téllez Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Debón geeft een hoge lob. Miñarro is nu in balbezit. Miñarro geeft een hoge lob. Téllez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez Sánchez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Error Grave 31%, daniel bustos rubio 69%.
Error Grave - daniel bustos rubio 5:0