Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LLION C.F. Jarrapedaleño
Promote Tactiek inicial
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 37.2
good Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Ydens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens probeert naar een medespeler te passen. Plata met een sublieme pass. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ćustić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menezo met de inworp. Shefler rent richting de bal. Shefler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Tărăşilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemos onderschept slim de pass. Cheberyachko rent richting de bal. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos draait met de bal, schiet en ... Şeker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Sciortino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. Lemos met een sublieme pass. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lemos kopt de bal weg. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko probeert naar een medespeler te passen. Shefler rent richting de bal. Shefler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cheberyachko is nu in balbezit. Tărăşilă is nu in balbezit. Cheberyachko onderschept slim de pass. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Jarrapedaleño 1:0

31e minuut.
Drumev passt de bal zonder na te denken. Plata rent richting de bal. López Ramos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. López Ramos krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Plata met de inworp. Sciortino heeft problemen om de bal te vangen. Sciortino met een sublieme pass. Drumev is nu in balbezit. Drumev draait met de bal, schiet en ... Urrutia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Ydens onderschept slim de pass. Ydens geeft een lange en hoge pass. Merisio rent richting de bal. Merisio haalt uit met een fantastische trap. Urrutia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LLION C.F. 31%, Jarrapedaleño 69%.
LLION C.F. - Jarrapedaleño 1:0

46e minuut.
Ćustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćustić passt de bal in één keer door. Ydens is nu in balbezit. Shefler verovert de bal door een tackle van achteren. Shefler geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Jarrapedaleño 2:0

51e minuut.
Lemos speelt de bal door. Klungelig pakt Cheberyachko de bal. Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko verovert de bal door een tackle van achteren. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Jarrapedaleño 3:0

54e minuut.
López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos geeft een hoge lob. Zapędowski heeft problemen om de bal te vangen. Shefler rent richting de bal. Shefler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Ydens verovert de bal door een tackle van achteren. Ydens geeft de bal voor. Muñoz Escuín heeft problemen om de bal te vangen. Drumev rent richting de bal. Drumev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Benítez onderschept slim de pass. Benítez passt de bal met de wreef. Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko verovert de bal door een tackle van achteren. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shefler rent richting de bal. Shefler haalt uit met een fantastische trap. Şeker bokst de bal weg. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler schiet op doel. Şeker bokst de bal weg.

68e minuut.
Daar is López Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Ramos passt de bal zonder na te denken. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... Şeker maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pajariño rent richting de bal. Pajariño probeert naar een medespeler te passen. Zapędowski rent richting de bal. Shefler verovert de bal door een tackle van achteren. Shefler haalt uit met een fantastische trap. Şeker bokst de bal weg.

73e minuut.
López Ramos geeft een lange en hoge pass. Shefler controleert de bal met de borst. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. Şeker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LLION C.F. 31%, Jarrapedaleño 69%.
LLION C.F. - Jarrapedaleño 3:0