Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jarrapedaleño LLION C.F.
inicial Tactiek Promote
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 45.3
good Schieten good
average Passen good
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Muñoz Escuín met een sublieme pass. López Ramos rent richting de bal. Nowosielski is nu in balbezit. López Ramos onderschept slim de pass. López Ramos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Merisio heeft problemen om de bal te vangen. Ambrus onderschept slim de pass. Benítez rent richting de bal. Shefler is nu in balbezit. Shefler geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zapędowski passt de bal in één keer door. Daar is López Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Ramos passt de bal in één keer door. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - LLION C.F. 0:1

18e minuut.
Plata passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Gagstetter de bal onder controle te krijgen. Gagstetter probeert naar een medespeler te passen. Drumev rent richting de bal. Drumev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ambrus kopt de bal weg. Daar is Benítez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merisio rent richting de bal. Merisio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Lemos passt de bal in één keer door. Daar is Gagstetter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gagstetter geeft de bal voor. Merisio is nu in balbezit. Merisio schiet op doel. Urrutia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Cheberyachko passt de bal met de wreef. Lemos is nu in balbezit. Lemos passt de bal met de wreef. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. Şeker bokst de bal weg.

42e minuut.
Plata verovert de bal door een tackle van achteren. Plata geeft een hoge lob. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio schiet op doel. Urrutia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarrapedaleño 71%, LLION C.F. 29%.
Jarrapedaleño - LLION C.F. 0:1

54e minuut.
Tărăşilă is nu in balbezit. Gagstetter rent richting de bal. Gagstetter probeert naar een medespeler te passen. Merisio is nu in balbezit. Merisio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lemos kopt de bal weg. Shefler is nu in balbezit. Shefler met een sublieme pass. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baños Cardín heeft problemen om de bal te vangen. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ćustić rent richting de bal. Ćustić geeft een hoge lob. Crusat kopt de bal weg. Klungelig pakt Cheberyachko de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... Şeker bokst de bal weg.

64e minuut.
Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. Lemos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zapędowski de bal. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko schiet op doel. Şeker bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shefler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cheberyachko springt en kopt de bal. Şeker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - LLION C.F. 0:2

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Shefler de bal onder controle te krijgen. Shefler met een sublieme pass. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - LLION C.F. 0:3

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Lemos de bal onder controle te krijgen. Gagstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagstetter passt de bal zonder na te denken. Drumev is nu in balbezit. Drumev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Zapędowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zapędowski probeert naar een medespeler te passen. Merisio is nu in balbezit. Merisio schiet op doel. Urrutia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Klungelig pakt Lemos de bal. Lemos probeert naar een medespeler te passen. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarrapedaleño 67%, LLION C.F. 33%.
Jarrapedaleño - LLION C.F. 0:3