Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neila F.C. jessy
def Tactiek Medio rombo
67% Balbezit 33%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 13.5
good Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
average Verdedigen hopeless


4e minuut.
Luksic verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo Suárez rent richting de bal. Utasi verovert de bal door een tackle van achteren. Utasi draait met de bal, schiet en ... Mariño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - jessy 1:0

11e minuut.
Bisceglia geeft de bal voor. Almunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Almunia passt de bal zonder na te denken. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ... Mariño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - jessy 2:0

15e minuut.
Utasi probeert de bal aan de voet te houden. Jiménez Bautista speelt de bal door. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak haalt uit met een fantastische trap. Mariño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - jessy 3:0

18e minuut.
Butucea verovert de bal door een tackle van achteren. Butucea geeft een lange en hoge pass. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mariño trapt de bal weg. Bisceglia kopt de bal weg. Aranzubia heeft problemen om de bal te vangen. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak geeft een hoge lob. Mariño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Utasi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - jessy 4:0

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Igoa de bal onder controle te krijgen. Rywczak kopt de bal weg. Daar is Utasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Prasnal probeert de bal met de borst te controleren. Prasnal probeert naar een medespeler te passen. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak schiet op doel. Mariño probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Luksic heeft problemen om de bal te vangen. Luksic geeft een lange en hoge pass. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neila F.C. 32%, jessy 68%.
Neila F.C. - jessy 4:0

48e minuut.
Aranzubia met een harde bal richting middenveld. Valencia Díaz kopt de bal weg. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rywczak heeft problemen om de bal te vangen. Rywczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - jessy 5:0

52e minuut.
Luksic met een snelle inworp. Laing is nu in balbezit. Laing probeert naar een medespeler te passen. Bisceglia is nu in balbezit. Bisceglia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mariño maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Rywczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rywczak schiet op doel. Mariño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - jessy 6:0

53e minuut.
Laing rent richting de bal. Laing geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bisceglia de bal. Bisceglia draait met de bal, schiet en ... Rywczak geeft een lange en hoge pass. Mariño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal passt de bal zonder na te denken. Bravo Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Luksic onderschept slim de pass. Luksic geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buitenspel voor Rywczak. Goede buitenspelval van de verdediging. Mariño maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rywczak kopt de bal weg. Utasi rent richting de bal. Utasi draait met de bal, schiet en ... Mariño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Luksic is nu in balbezit. Luksic passt de bal in één keer door. Utasi rent richting de bal. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Mariño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - jessy 7:0

74e minuut.
Rywczak is nu in balbezit. Rywczak passt de bal zonder na te denken. Utasi heeft problemen om de bal te vangen. Utasi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Solís de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rywczak passt de bal zonder na te denken. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Utasi raakt geblesseerd tijdens het duel. Rywczak neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bisceglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisceglia geeft een lange en hoge pass. Rywczak rent richting de bal. Rywczak schiet op doel. Mariño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - jessy 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neila F.C. 23%, jessy 77%.
Neila F.C. - jessy 8:0