Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Error Grave Españolines
Error13 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 16.2
solide Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Mairata Gual verovert de bal door een tackle van achteren. Mairata Gual geeft een lange en hoge pass. Figueiras probeert de bal met de borst te controleren. Presas Renom rent richting de bal. Presas Renom haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rico Íñiguez probeert naar een medespeler te passen. Barrasa rent richting de bal. Barrasa passt de bal in één keer door. Presas Renom bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas Renom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - Españolines 1:0

11e minuut.
Barrasa speelt de bal door. Pumarejo is nu in balbezit. Pumarejo passt de bal in één keer door. Zuluaga is nu in balbezit. Zuluaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Fradera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pumarejo is nu in balbezit. Fradera rent richting de bal. Pumarejo verovert de bal door een tackle van achteren. Pumarejo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Error Grave 28%, Españolines 72%.
Error Grave - Españolines 1:0

46e minuut.
Alegría komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Doeltrap. Téllez Sánchez komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Pumarejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buades Crespí rent richting de bal. Buades Crespí met een sublieme pass. Téllez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez Sánchez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Miñarro is nu in balbezit. Miñarro geeft de bal voor. Téllez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez Sánchez draait met de bal, schiet en ... Rico Íñiguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - Españolines 2:0

89e minuut.
Barrasa probeert naar een medespeler te passen. Presas Renom rent richting de bal. Presas Renom passt de bal zonder na te denken. Téllez Sánchez rent richting de bal. Téllez Sánchez schiet op doel. Rico Íñiguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Presas Renom probeert de bal aan de voet te houden. Presas Renom draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Téllez Sánchez rent richting de bal. Téllez Sánchez schiet op doel. Rico Íñiguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - Españolines 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Error Grave 25%, Españolines 75%.
Error Grave - Españolines 3:0