Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Españolines Error Grave
Normal Tactiek Error13
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 36.9
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Rico Íñiguez met een harde bal richting middenveld. Miñarro kopt de bal weg. Daar is García Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Téllez Sánchez is nu in balbezit. Téllez Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
García Rivas rent richting de bal. García Rivas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Miñarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrasa geeft de bal voor. Rico Íñiguez bokst de bal weg. Téllez Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Téllez Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - Error Grave 0:1

25e minuut.
Fradera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumarejo onderschept slim de pass. Pumarejo speelt de bal door. Zuluaga is nu in balbezit. Zuluaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Barrasa speelt de bal door. Zuluaga rent richting de bal. Téllez Sánchez rent richting de bal. Téllez Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Rico Íñiguez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - Error Grave 0:2

38e minuut.
Inworp. Pumarejo met een snelle inworp. Buades Crespí is nu in balbezit. Buades Crespí geeft de bal voor. Téllez Sánchez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Barbará probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barrasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrasa speelt de bal door. Téllez Sánchez rent richting de bal. Téllez Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Rico Íñiguez bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zuluaga rent richting de bal. Llabería is nu in balbezit. Téllez Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Téllez Sánchez draait met de bal, schiet en ... Mairata Gual probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - Error Grave 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Españolines 76%, Error Grave 24%.
Españolines - Error Grave 0:3

46e minuut.
Alegría komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Poblador passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Buades Crespí de bal. Ruano Delgado is nu in balbezit. Raset is nu in balbezit. Raset haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - Error Grave 1:3

58e minuut.
Miñarro kopt de bal weg. Zuluaga is nu in balbezit. Zuluaga probeert naar een medespeler te passen. Téllez Sánchez is nu in balbezit. Téllez Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - Error Grave 1:4

64e minuut.
Buades Crespí is nu in balbezit. Barbará tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buades Crespí raakt geblesseerd tijdens het duel. Pumarejo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Téllez Sánchez kopt de bal weg. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga haalt uit met een fantastische trap. Rico Íñiguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - Error Grave 1:5

75e minuut.
Mairata Gual is nu in balbezit. Mairata Gual passt de bal zonder na te denken. Téllez Sánchez is nu in balbezit. Téllez Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Rico Íñiguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - Error Grave 1:6

77e minuut.
Barbará is nu in balbezit. Buades Crespí verovert de bal door een tackle van achteren. Buades Crespí passt de bal in één keer door. Daar is Téllez Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Téllez Sánchez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rico Íñiguez met een sublieme pass. Buades Crespí kopt de bal weg. García Rivas rent richting de bal. Zuluaga onderschept slim de pass. Zuluaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sancho probeert naar een medespeler te passen. Buades Crespí is nu in balbezit. Buades Crespí passt de bal met de wreef. Téllez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez Sánchez draait met de bal, schiet en ... Rico Íñiguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zuluaga probeert de bal aan de voet te houden. Barbará bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga verovert de bal door een tackle van achteren. Téllez Sánchez is nu in balbezit. Téllez Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Españolines 60%, Error Grave 40%.
Españolines - Error Grave 1:6