Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jarrapedaleño Error Grave
inicial Tactiek Error13
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 39.5
good Schieten good
weak Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski geeft een lange en hoge pass. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev haalt uit met een fantastische trap. Coroba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - Error Grave 1:0

11e minuut.
Ydens kan de bal niet met de borst controleren. Miñarro met een sublieme pass. Presas Renom rent richting de bal. Presas Renom draait met de bal, schiet en ... Şeker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jarrapedaleño - Error Grave 1:1

13e minuut.
Nowosielski met een sublieme pass. Gagstetter rent richting de bal. Gagstetter speelt de bal door. Merisio is nu in balbezit. Merisio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Merisio rent richting de bal. Merisio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - Error Grave 2:1

15e minuut.
Sancho met een sublieme pass. Pumarejo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drumev. Drumev krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Miñarro is nu in balbezit. Ydens onderschept slim de pass. Ydens geeft een hoge lob. Drumev heeft problemen om de bal te vangen. Drumev draait met de bal, schiet en ... Coroba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - Error Grave 3:1

36e minuut.
Pumarejo met een snelle inworp. Buades Crespí is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gagstetter. Buades Crespí raakt geblesseerd tijdens het duel. Zuluaga komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - Error Grave 3:2

39e minuut.
Pumarejo is nu in balbezit. Pumarejo speelt de bal door. Zapędowski rent richting de bal. Presas Renom verovert de bal door een tackle van achteren. Presas Renom draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jarrapedaleño - Error Grave 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarrapedaleño 63%, Error Grave 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jarrapedaleño - Error Grave 3:3

46e minuut.
Alegría komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Doeltrap. Téllez Sánchez komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Barrasa probeert naar een medespeler te passen. Buades Crespí is nu in balbezit. Plata geeft de bal voor. Merisio rent richting de bal. Merisio haalt uit met een fantastische trap. Alegría verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Plata geeft een hoge lob. de la Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio onderschept slim de pass. Merisio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ćustić geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Barrasa de bal onder controle te krijgen. Gagstetter probeert naar een medespeler te passen. Ydens is nu in balbezit. Ydens geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Merisio speelt de bal door. de la Guardia rent richting de bal. Drumev verovert de bal door een tackle van achteren. Drumev haalt uit met een fantastische trap. Alegría werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ydens speelt de bal door. Merisio is nu in balbezit. de la Guardia is nu in balbezit. Merisio verovert de bal door een tackle van achteren. Merisio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gagstetter rent richting de bal. Gagstetter speelt de bal door. Drumev rent richting de bal. Drumev haalt uit met een fantastische trap. Alegría maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Alegría trapt de bal weg van het doel. Presas Renom heeft problemen om de bal te vangen. Barrasa met een sublieme pass. Presas Renom bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas Renom haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Barrasa passt de bal in één keer door. Miñarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñarro probeert naar een medespeler te passen. Presas Renom is nu in balbezit. Presas Renom draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarrapedaleño 47%, Error Grave 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jarrapedaleño - Error Grave 3:3