Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daniel bustos rubio Neila F.C.
Normal Tactiek def
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 34.6
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Bisceglia speelt de bal door. Alonso Fueyo rent richting de bal. Alonso Fueyo passt de bal zonder na te denken. Utasi is nu in balbezit. Utasi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hass is nu in balbezit. Laing bereikt de bal nog maar net als eerste. Laing passt de bal zonder na te denken. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Neila F.C. 0:1

9e minuut.
Coronil is nu in balbezit. Luksic onderschept slim de pass. Luksic probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rywczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rywczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rodríguez Delcazo met een harde bal richting middenveld. Bisceglia kopt de bal weg. Utasi rent richting de bal. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Delcazo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Neila F.C. 0:2

12e minuut.
Klungelig pakt Coronil de bal. Luksic bereikt de bal nog maar net als eerste. Luksic probeert naar een medespeler te passen. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bisceglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisceglia geeft een hoge lob. Luksic kopt de bal weg. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Neila F.C. 0:3

28e minuut.
Bisceglia onderschept slim de pass. Bisceglia speelt de bal door. Utasi rent richting de bal. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Neila F.C. 0:4

38e minuut.
Bisceglia passt de bal in één keer door. Rywczak is nu in balbezit. Alonso Fueyo rent richting de bal. Rywczak onderschept slim de pass. Rywczak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daniel bustos rubio 77%, Neila F.C. 23%.
daniel bustos rubio - Neila F.C. 0:4

59e minuut.
Bisceglia verovert de bal door een tackle van achteren. Luksic rent richting de bal. Luksic probeert naar een medespeler te passen. Utasi is nu in balbezit. Utasi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rywczak is nu in balbezit. Rywczak passt de bal in één keer door. Utasi rent richting de bal. Rywczak rent richting de bal. Rywczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Neila F.C. 0:5

68e minuut.
Coronil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prasnal met een sublieme pass. Rywczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bisceglia rent richting de bal. Bisceglia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Rywczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rywczak geeft een hoge lob. Daar is Utasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luksic rent richting de bal. Luksic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Luksic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

83e minuut.
Prasnal probeert naar een medespeler te passen. Bisceglia rent richting de bal. Bisceglia speelt de bal door. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Fernández Fidalgo kopt de bal weg. Utasi rent richting de bal. Utasi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rywczak de bal. Rywczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Neila F.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daniel bustos rubio 75%, Neila F.C. 25%.
daniel bustos rubio - Neila F.C. 0:6