Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neila F.C. daniel bustos rubio
def Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 16.1
solide Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Klungelig pakt Utasi de bal. Rywczak rent richting de bal. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek is nu in balbezit. Civelek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - daniel bustos rubio 1:0

6e minuut.
Coronil speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rywczak neemt de hoekschop. Călinescu kan de bal niet met de borst controleren. Călinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - daniel bustos rubio 2:0

7e minuut.
Berendei geeft een hoge lob. Klungelig pakt Romeu de bal. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ... López Plata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - daniel bustos rubio 3:0

9e minuut.
Peneda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Călinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronil bereikt de bal nog maar net als eerste. Călinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Călinescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Utasi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - daniel bustos rubio 4:0

17e minuut.
Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei geeft een lange en hoge pass. Väisänen rent richting de bal. Călinescu geeft een lange en hoge pass. Romeu kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Romeu de bal onder controle te krijgen. Călinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Călinescu geeft een hoge lob. López Plata bokst de bal weg. Utasi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - daniel bustos rubio 5:0

22e minuut.
Rywczak onderschept slim de pass. Utasi rent richting de bal. Utasi passt de bal met de wreef. Civelek rent richting de bal. Civelek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Romeu rent richting de bal. Romeu geeft de bal voor. Valdés probeert de bal aan de voet te houden. Civelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Călinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Călinescu passt de bal in één keer door. Civelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi is nu in balbezit. Utasi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Călinescu onderschept slim de pass. Călinescu passt de bal met de wreef. Civelek rent richting de bal. Civelek draait met de bal, schiet en ... Debón probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Coronil rent richting de bal. Călinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Călinescu passt de bal met de wreef. Utasi is nu in balbezit. Utasi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rywczak speelt de bal door. Civelek rent richting de bal. Civelek met een sublieme pass. Utasi probeert de bal aan de voet te houden. Utasi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Debón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Civelek rent richting de bal. Civelek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - daniel bustos rubio 6:0

42e minuut.
Rywczak speelt de bal door. Civelek heeft problemen om de bal te vangen. Civelek passt de bal met de wreef. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - daniel bustos rubio 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neila F.C. 20%, daniel bustos rubio 80%.
Neila F.C. - daniel bustos rubio 7:0

49e minuut.
Valdés geeft de bal voor. Călinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Călinescu geeft de bal voor. Civelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - daniel bustos rubio 8:0

51e minuut.
Hass geeft een lange en hoge pass. Utasi probeert naar een medespeler te passen. Civelek is nu in balbezit. Civelek haalt uit met een fantastische trap. López Plata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - daniel bustos rubio 9:0

55e minuut.
Klungelig pakt Civelek de bal. Civelek met een sublieme pass. Utasi rent richting de bal. Utasi haalt uit met een fantastische trap. López Plata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - daniel bustos rubio 10:0

58e minuut.
Civelek is nu in balbezit. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak passt de bal zonder na te denken. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - daniel bustos rubio 11:0

66e minuut.
Utasi is nu in balbezit. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak passt de bal met de wreef. Civelek is nu in balbezit. Civelek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Güiza stond buitenspel. Peneda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Debón bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek verovert de bal door een tackle van achteren. Civelek schiet op doel. López Plata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - daniel bustos rubio 12:0

76e minuut.
Berendei geeft een hoge lob. Daar is Utasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Civelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi rent richting de bal. Utasi schiet op doel. López Plata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
López Plata trapt de bal weg. Väisänen kopt de bal weg. Civelek is nu in balbezit. Civelek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Debón de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rywczak neemt de hoekschop. Klungelig pakt Civelek de bal. Utasi rent richting de bal. Utasi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Civelek rent richting de bal. Civelek passt de bal in één keer door. Utasi is nu in balbezit. Utasi schiet op doel. López Plata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - daniel bustos rubio 13:0

85e minuut.
Fernández Fidalgo kopt de bal weg. Väisänen probeert naar een medespeler te passen. Civelek is nu in balbezit. Utasi is nu in balbezit. Utasi draait met de bal, schiet en ... López Plata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Civelek de bal. Utasi is nu in balbezit. Utasi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Civelek de bal. Civelek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Väisänen geeft een hoge lob. Rywczak is nu in balbezit. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ... Debón heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - daniel bustos rubio 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neila F.C. 19%, daniel bustos rubio 81%.
Neila F.C. - daniel bustos rubio 14:0