Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Españolines LLION C.F.
Normal Tactiek Promote
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 49
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 40.2
unsatisfactory Schieten solid
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Díaz de Gereñu geeft de bal voor. López Ramos kopt de bal weg. Lemos probeert naar een medespeler te passen. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ambrus geeft de bal voor. Shefler rent richting de bal. Shefler speelt de bal door. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - LLION C.F. 0:1

8e minuut.
Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko passt de bal in één keer door. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mairata Gual de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler passt de bal met de wreef. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko schiet op doel. García Rivas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
López Ramos onderschept slim de pass. López Ramos geeft een lange en hoge pass. Shefler is nu in balbezit. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - LLION C.F. 0:2

16e minuut.
Benítez speelt de bal door. Cheberyachko is nu in balbezit. García Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko verovert de bal door een tackle van achteren. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - LLION C.F. 0:3

18e minuut.
Shefler passt de bal zonder na te denken. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko probeert naar een medespeler te passen. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Rico Íñiguez met een harde bal richting middenveld. Benítez kopt de bal weg. Shefler is nu in balbezit. Shefler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doeltrap. Mairata Gual trapt de bal weg van het doel. Lemos kopt de bal weg. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rico Íñiguez met een harde bal richting middenveld. Lemos heeft problemen om de bal te vangen. Lemos passt de bal zonder na te denken. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - LLION C.F. 0:4

28e minuut.
López Ramos speelt de bal door. Daar is Shefler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shefler speelt de bal door. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lemos probeert de bal met de borst te controleren. Lemos passt de bal zonder na te denken. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... Rico Íñiguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - LLION C.F. 0:5

38e minuut.
Figueiras met een sublieme pass. Shefler is nu in balbezit. Shefler passt de bal zonder na te denken. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rico Íñiguez bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Díaz de Gereñu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lemos probeert naar een medespeler te passen. Cheberyachko heeft problemen om de bal te vangen. Cheberyachko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - LLION C.F. 0:6

43e minuut.
Muñoz Escuín verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz Escuín geeft de bal voor. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler haalt uit met een fantastische trap. Rico Íñiguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - LLION C.F. 0:7

43e minuut.
Raset is nu in balbezit. Cheberyachko onderschept slim de pass. Ruano Delgado rent richting de bal. Cheberyachko verovert de bal door een tackle van achteren. Cheberyachko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Españolines 76%, LLION C.F. 24%.
Españolines - LLION C.F. 0:7

49e minuut.
Rico Íñiguez met een sublieme pass. Lemos kopt de bal weg. Fradera heeft problemen om de bal te vangen. López Ramos rent richting de bal. López Ramos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Benítez probeert naar een medespeler te passen. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Mairata Gual ... Strafschop! Directe rode kaart, Mairata Gual moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mairata Gual schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Cheberyachko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cheberyachko neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - LLION C.F. 0:8

53e minuut.
Rico Íñiguez met een sublieme pass. Lemos kopt de bal weg. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - LLION C.F. 0:9

56e minuut.
Cheberyachko probeert naar een medespeler te passen. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez speelt de bal door. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
García Rivas geeft de bal voor. Crusat speelt de bal door. Díaz de Gereñu met een sublieme pass. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos schiet op doel. Rico Íñiguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - LLION C.F. 0:10

62e minuut.
Muñoz Escuín onderschept slim de pass. Muñoz Escuín passt de bal zonder na te denken. Benítez rent richting de bal. Shefler rent richting de bal. Shefler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - LLION C.F. 0:11

64e minuut.
Raset heeft problemen om de bal te vangen. Shefler onderschept slim de pass. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Benítez rent richting de bal. Benítez passt de bal zonder na te denken. Lemos geeft de bal voor. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - LLION C.F. 0:12

67e minuut.
Ruano Delgado rent richting de bal. Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. Lemos speelt de bal door. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ruano Delgado probeert naar een medespeler te passen. Benítez is nu in balbezit. Benítez geeft een hoge lob. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ambrus geeft de bal voor. López Ramos kopt de bal weg. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... Rico Íñiguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - LLION C.F. 0:13

83e minuut.
Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos passt de bal zonder na te denken. Shefler met een sublieme pass. Cheberyachko heeft problemen om de bal te vangen. Cheberyachko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - LLION C.F. 0:14

85e minuut.
Muñoz Escuín geeft de bal voor. Shefler met een sublieme pass. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... García Rivas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - LLION C.F. 0:15

86e minuut.
Cheberyachko passt de bal met de wreef. López Ramos rent richting de bal. López Ramos passt de bal zonder na te denken. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - LLION C.F. 0:16

90e minuut.
López Ramos rent richting de bal. López Ramos speelt de bal door. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko schiet op doel. Rico Íñiguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - LLION C.F. 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Españolines 87%, LLION C.F. 13%.
Españolines - LLION C.F. 0:17