Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LLION C.F. Españolines
Promote Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 16.3
solide Schieten waardeloos
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Daar is Ruano Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crusat onderschept slim de pass. Crusat passt de bal met de wreef. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler passt de bal zonder na te denken. García Rivas geeft een hoge lob. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rico Íñiguez met een harde bal richting middenveld. Lemos kopt de bal weg. Barbará kan de bal niet met de borst controleren. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Urrutia speelt de bal door. Lemos probeert naar een medespeler te passen. Cheberyachko is nu in balbezit. Shefler rent richting de bal. Shefler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Españolines 1:0

14e minuut.
López Ramos onderschept slim de pass. López Ramos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mairata Gual de bal. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Rico Íñiguez met een harde bal richting middenveld. Lemos kopt de bal weg. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Españolines 2:0

18e minuut.
Knight rent richting de bal. Knight geeft een lange en hoge pass. López Ramos kopt de bal weg. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Españolines 3:0

23e minuut.
Lemos passt de bal met de wreef. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko passt de bal met de wreef. Shefler rent richting de bal. Shefler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Barbará bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos onderschept slim de pass. Lemos passt de bal zonder na te denken. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Morón Vizcaíno speelt de bal door. Lemos met een sublieme pass. López Ramos rent richting de bal. López Ramos geeft een hoge lob. Cheberyachko springt en kopt de bal. Paal! Na een snelle pass probeert García Rivas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Españolines 4:0

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mairata Gual met een harde bal richting middenveld. Lemos kopt de bal weg. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... Rico Íñiguez bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Llabería de bal. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler met een sublieme pass. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. Rico Íñiguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. Lemos met een sublieme pass. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Españolines 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LLION C.F. 20%, Españolines 80%.
LLION C.F. - Españolines 5:0

47e minuut.
Muñoz Escuín rent richting de bal. Muñoz Escuín geeft een lange en hoge pass. Cheberyachko controleert de bal met de borst. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... Paal!

49e minuut.
Shefler rent richting de bal. Rico Íñiguez probeert naar een medespeler te passen. Díaz de Gereñu kopt de bal weg. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Españolines 6:0

52e minuut.
Díaz de Gereñu is nu in balbezit. Díaz de Gereñu geeft een hoge lob. Daar is García Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Fradera kopt de bal weg. Muñoz Escuín bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Escuín speelt de bal door. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
López Ramos kopt de bal weg. Daar is Mairata Gual, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... Rico Íñiguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Españolines 7:0

60e minuut.
Mairata Gual raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Juana komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Figueiras geeft de bal voor. Muñoz Escuín kopt de bal weg. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos geeft een lange en hoge pass. Cheberyachko maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Klungelig pakt Shefler de bal. Shefler passt de bal in één keer door. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... Rico Íñiguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Españolines 8:0

69e minuut.
de Juana is nu in balbezit. López Ramos onderschept slim de pass. López Ramos speelt de bal door. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Fradera bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. López Ramos speelt de bal door. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Crusat kan de bal niet met de borst controleren. Benítez is nu in balbezit. Benítez geeft een hoge lob. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... Rico Íñiguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Españolines 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LLION C.F. 24%, Españolines 76%.
LLION C.F. - Españolines 9:0