Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.D. Puente de Hierro Jarrapedaleño
Normal Tactiek inicial
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 33.3
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Merisio verovert de bal door een tackle van achteren. Merisio passt de bal in één keer door. Drumev rent richting de bal. Drumev haalt uit met een fantastische trap. Fáez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - Jarrapedaleño 0:1

6e minuut.
Ydens probeert naar een medespeler te passen. Merisio rent richting de bal. Merisio passt de bal zonder na te denken. Drumev is nu in balbezit. Drumev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Merisio probeert naar een medespeler te passen. Rosano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guitart is nu in balbezit. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Plata probeert naar een medespeler te passen. Merisio rent richting de bal. Drumev rent richting de bal. Drumev draait met de bal, schiet en ... Cía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - Jarrapedaleño 0:2

23e minuut.
Doeltrap. Cía trapt de bal weg. Plata kopt de bal weg. Klungelig pakt Drumev de bal. Drumev haalt uit met een fantastische trap. Cía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ydens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gagstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagstetter probeert naar een medespeler te passen. Merisio rent richting de bal. Merisio haalt uit met een fantastische trap. Cía bokst de bal weg.

27e minuut.
Fáez geeft de bal voor. Ydens kopt de bal weg. Rosano heeft problemen om de bal te vangen. Merisio is nu in balbezit. Merisio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pino Zamorano is nu in balbezit. Drumev verovert de bal door een tackle van achteren. Drumev probeert naar een medespeler te passen. Merisio is nu in balbezit. Merisio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - Jarrapedaleño 0:3

31e minuut.
Drumev kopt de bal weg. Klungelig pakt Merisio de bal. Fernández Pertierra onderschept slim de pass. Gagstetter verovert de bal door een tackle van achteren. Gagstetter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gagstetter is nu in balbezit. Fernández Pertierra is nu in balbezit. Gagstetter onderschept slim de pass. Merisio is nu in balbezit. Merisio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Inworp. Plata met een snelle inworp. Gagstetter probeert naar een medespeler te passen. Merisio rent richting de bal. Merisio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - Jarrapedaleño 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D. Puente de Hierro 64%, Jarrapedaleño 36%.
U.D. Puente de Hierro - Jarrapedaleño 0:4

46e minuut.
Daar is Drumev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plata is nu in balbezit. Plata passt de bal met de wreef. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Plata kopt de bal weg. Drumev is nu in balbezit. Drumev met een sublieme pass. Merisio probeert de bal aan de voet te houden. Merisio haalt uit met een fantastische trap. Cía bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Gagstetter passt de bal zonder na te denken. Drumev rent richting de bal. Fáez met een sublieme pass. Merisio is nu in balbezit. Merisio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - Jarrapedaleño 0:5

61e minuut.
Ydens probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fáez de bal. Drumev rent richting de bal. Drumev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fáez de bal onder controle te krijgen. Cía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nowosielski geeft de bal voor. Gagstetter kan de bal niet met de borst controleren. Gagstetter speelt de bal door. Drumev rent richting de bal. Drumev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - Jarrapedaleño 0:6

70e minuut.
Zapędowski geeft een lange en hoge pass. Merisio probeert de bal met de borst te controleren. Merisio schiet op doel. Drumev is nu in balbezit. Drumev haalt uit met een fantastische trap. Cía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - Jarrapedaleño 0:7

78e minuut.
Merisio met een sublieme pass. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fáez rent richting de bal. Drumev verovert de bal door een tackle van achteren. Drumev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - Jarrapedaleño 0:8

83e minuut.
Zapędowski speelt de bal door. Drumev rent richting de bal. Drumev passt de bal met de wreef. Merisio is nu in balbezit. Merisio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - Jarrapedaleño 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D. Puente de Hierro 77%, Jarrapedaleño 23%.
U.D. Puente de Hierro - Jarrapedaleño 0:9