Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jarrapedaleño U.D. Puente de Hierro
inicial Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 19
good Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


6e minuut.
Plata probeert naar een medespeler te passen. Merisio is nu in balbezit. Rosano is nu in balbezit. Merisio verovert de bal door een tackle van achteren. Merisio draait met de bal, schiet en ... Cía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Drumev de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - U.D. Puente de Hierro 1:0

8e minuut.
Gagstetter onderschept slim de pass. Gagstetter probeert naar een medespeler te passen. Plata probeert naar een medespeler te passen. Drumev is nu in balbezit. Drumev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Fáez geeft de bal voor. Inworp. Plata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drumev rent richting de bal. Drumev geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - U.D. Puente de Hierro 2:0

16e minuut.
Fernández Pertierra rent richting de bal. Daar is Gagstetter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gagstetter met een sublieme pass. Merisio heeft problemen om de bal te vangen. Merisio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tărăşilă kan de bal niet met de borst controleren. Gagstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagstetter passt de bal zonder na te denken. Merisio is nu in balbezit. Merisio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Plata speelt de bal door. Guitart is nu in balbezit. Merisio onderschept slim de pass. Merisio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pino Zamorano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plata. Pino Zamorano raakt geblesseerd tijdens het duel. Pino Zamorano met een snel genomen vrije trap. Nowosielski heeft problemen om de bal te vangen. Montoliú rent richting de bal. Montoliú schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Drumev is nu in balbezit. Drumev passt de bal zonder na te denken. Merisio rent richting de bal. Merisio draait met de bal, schiet en ... Guitart probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev is nu in balbezit. Drumev geeft een lange en hoge pass. Merisio is nu in balbezit. Merisio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Fernández Pertierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev onderschept slim de pass. Drumev speelt de bal door. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio haalt uit met een fantastische trap. Cía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ydens rent richting de bal. Ydens probeert naar een medespeler te passen. Merisio rent richting de bal. Drumev rent richting de bal. Drumev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Merisio heeft problemen om de bal te vangen. Merisio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - U.D. Puente de Hierro 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarrapedaleño 24%, U.D. Puente de Hierro 76%.
Jarrapedaleño - U.D. Puente de Hierro 3:0

47e minuut.
Gagstetter onderschept slim de pass. Fernández Pertierra is nu in balbezit. Gagstetter verovert de bal door een tackle van achteren. Gagstetter speelt de bal door. Drumev probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Cía trapt de bal weg. Gagstetter kopt de bal weg. Fáez is nu in balbezit. Merisio verovert de bal door een tackle van achteren. Merisio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gagstetter passt de bal met de wreef. Merisio is nu in balbezit. Merisio passt de bal zonder na te denken. Drumev heeft problemen om de bal te vangen. Drumev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Ćustić verovert de bal door een tackle van achteren. Gagstetter rent richting de bal. Gagstetter speelt de bal door. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio draait met de bal, schiet en ... Cía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drumev is nu in balbezit. Drumev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - U.D. Puente de Hierro 4:0

57e minuut.
Areda speelt de bal door. Daar is Montoliú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drumev rent richting de bal. Merisio is nu in balbezit. Merisio haalt uit met een fantastische trap. Cía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Areda is nu in balbezit. Gagstetter onderschept slim de pass. Gagstetter probeert naar een medespeler te passen. Drumev is nu in balbezit. Drumev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Colsa Albendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata geeft een hoge lob. Merisio rent richting de bal. Merisio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - U.D. Puente de Hierro 5:0

79e minuut.
Gagstetter probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ydens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ydens speelt de bal door. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio haalt uit met een fantastische trap. Cía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev draait met de bal, schiet en ... Cía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Fáez de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Plata zal de hoekschop nemen. Merisio rent richting de bal. Merisio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ydens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens passt de bal met de wreef. Merisio rent richting de bal. Merisio draait met de bal, schiet en ... Guitart probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - U.D. Puente de Hierro 6:0

85e minuut.
Cía trapt de bal weg. Gagstetter kopt de bal weg. Daar is Fáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev schiet op doel. Cía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cía met een sublieme pass. Plata kopt de bal weg. Klungelig pakt Fernández Pertierra de bal. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ydens is nu in balbezit. Ydens passt de bal met de wreef. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev draait met de bal, schiet en ... Cía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Merisio rent richting de bal. Merisio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarrapedaleño 25%, U.D. Puente de Hierro 75%.
Jarrapedaleño - U.D. Puente de Hierro 6:0