Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Error Grave jessy
Error13 Tactiek Medio rombo
62% Balbezit 38%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 14.3
solid Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Miñarro de bal. Miñarro passt de bal zonder na te denken. Daar is Moral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrasa rent richting de bal. Barrasa probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Pumarejo rent richting de bal. Pumarejo passt de bal in één keer door. Pajarón rent richting de bal. Zuluaga verovert de bal door een tackle van achteren. Zuluaga schiet op doel. Mariño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

4e minuut.
Fernández Moreno kopt de bal weg. Klungelig pakt Poblador de bal. Poblador speelt de bal door. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - jessy 1:0

10e minuut.
Zuluaga verovert de bal door een tackle van achteren. Zuluaga passt de bal zonder na te denken. Presas Renom rent richting de bal. Presas Renom haalt uit met een fantastische trap. Mariño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - jessy 2:0

16e minuut.
Presas Renom rent richting de bal. Solís speelt de bal door. Buades Crespí is nu in balbezit. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - jessy 3:0

20e minuut.
Poblador geeft een lange en hoge pass. Bravo Suárez rent richting de bal. Bravo Suárez passt de bal in één keer door. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pumarejo geeft een hoge lob. Presas Renom bereikt de bal nog maar net als eerste. Almunia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Presas Renom moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Presas Renom kan niet meer verder spelen. Téllez Sánchez komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Barrasa is nu in balbezit. Barrasa passt de bal zonder na te denken. Téllez Sánchez is nu in balbezit. Téllez Sánchez schiet op doel. Mariño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - jessy 4:0

37e minuut.
Fernández Moreno passt de bal in één keer door. Igoa rent richting de bal. Igoa geeft een lange en hoge pass. Moral bereikt de bal nog maar net als eerste. Moral draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Error Grave 36%, jessy 64%.
Error Grave - jessy 4:0

46e minuut.
Alegría komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Fernández Moreno is nu in balbezit. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez Sánchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Fernández Moreno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

71e minuut.
Zuluaga probeert de bal met de borst te controleren. Pajarón geeft de bal voor. Téllez Sánchez is nu in balbezit. Téllez Sánchez schiet op doel. Mariño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - jessy 5:0

75e minuut.
Aranzubia kopt de bal weg. Pumarejo heeft problemen om de bal te vangen. Téllez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Mariño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - jessy 6:0

76e minuut.
Daar is Zuluaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuluaga passt de bal zonder na te denken. Téllez Sánchez rent richting de bal. Téllez Sánchez schiet op doel. Mariño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Error Grave 52%, jessy 48%.
Error Grave - jessy 6:0