Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jessy Error Grave
Medio rombo Tactiek Error13
36% Balbezit 64%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
13 gemiddelde waardering 34.5
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen average


5e minuut.
Téllez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga is nu in balbezit. Jiménez Bautista tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zuluaga raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Buades Crespí neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Buades Crespí is nu in balbezit. Buades Crespí passt de bal met de wreef. Téllez Sánchez rent richting de bal. Téllez Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Mariño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Aranzubia speelt de bal door. Barrasa rent richting de bal. Barrasa geeft de bal voor. Téllez Sánchez is nu in balbezit. Téllez Sánchez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Almunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Téllez Sánchez passt de bal met de wreef. Zuluaga rent richting de bal. Zuluaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - Error Grave 0:1

24e minuut.
Pajarón heeft problemen om de bal te vangen. Buades Crespí probeert naar een medespeler te passen. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga schiet op doel. Mariño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - Error Grave 0:2

26e minuut.
Buades Crespí is nu in balbezit. Buades Crespí geeft een hoge lob. Solís is nu in balbezit. Téllez Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Téllez Sánchez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zuluaga is nu in balbezit. Zuluaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Buades Crespí onderschept slim de pass. Buades Crespí geeft een lange en hoge pass. Téllez Sánchez is nu in balbezit. Téllez Sánchez schiet op doel. Mariño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - Error Grave 0:3

40e minuut.
Buades Crespí bereikt de bal nog maar net als eerste. Buades Crespí geeft een lange en hoge pass. Téllez Sánchez rent richting de bal. Téllez Sánchez draait met de bal, schiet en ... Mariño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - Error Grave 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jessy 68%, Error Grave 32%.
jessy - Error Grave 0:4

46e minuut.
Alegría komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sancho heeft problemen om de bal te vangen. de la Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Guardia speelt de bal door. Pumarejo is nu in balbezit. Pumarejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Bravo Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñarro verovert de bal door een tackle van achteren. Miñarro geeft een lange en hoge pass. Téllez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez Sánchez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - Error Grave 0:5

58e minuut.
Poblador geeft een lange en hoge pass. Miñarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñarro geeft een lange en hoge pass. Téllez Sánchez is nu in balbezit. Téllez Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Mariño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Barrasa passt de bal zonder na te denken. Buades Crespí bereikt de bal nog maar net als eerste. Buades Crespí met een sublieme pass. Zuluaga rent richting de bal. Zuluaga schiet op doel. Mariño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Alegría geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Igoa met een snelle inworp. Moral rent richting de bal. Moral draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Almunia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miñarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zuluaga rent richting de bal. Zuluaga geeft een lange en hoge pass. Mariño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Solís kopt de bal weg. Téllez Sánchez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aranzubia. Aranzubia krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Barrasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrasa speelt de bal door. Téllez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Mariño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - Error Grave 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jessy 64%, Error Grave 36%.
jessy - Error Grave 0:6