Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LLION C.F. daniel bustos rubio
Promote Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
17% Spel op eigen helft 83%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 15.1
goed Schieten waardeloos
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. Lemos speelt de bal door. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - daniel bustos rubio 1:0

11e minuut.
Cheberyachko passt de bal met de wreef. Lemos rent richting de bal. Lemos passt de bal met de wreef. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - daniel bustos rubio 2:0

13e minuut.
Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez rent richting de bal. Benítez passt de bal met de wreef. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko schiet op doel. Rodríguez Delcazo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - daniel bustos rubio 3:0

15e minuut.
Lemos passt de bal met de wreef. Cheberyachko is nu in balbezit. Valdés rent richting de bal. Cheberyachko verovert de bal door een tackle van achteren. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - daniel bustos rubio 4:0

17e minuut.
Romeu probeert naar een medespeler te passen. Benítez geeft een lange en hoge pass. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Delcazo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - daniel bustos rubio 5:0

19e minuut.
Knight probeert naar een medespeler te passen. Lemos rent richting de bal. Lemos passt de bal zonder na te denken. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Delcazo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Romeu geeft de bal voor. Inworp. Muñoz Escuín met een snelle inworp. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lemos speelt de bal door. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko passt de bal met de wreef. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Debón rent richting de bal. Cheberyachko verovert de bal door een tackle van achteren. Cheberyachko schiet op doel. Rodríguez Delcazo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - daniel bustos rubio 6:0

27e minuut.
López Ramos probeert naar een medespeler te passen. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko passt de bal zonder na te denken. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Muñoz Escuín kopt de bal weg. Daar is Romeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko schiet op doel. Rodríguez Delcazo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - daniel bustos rubio 7:0

32e minuut.
Romeu geeft de bal voor. Klungelig pakt Rodríguez García de bal. Knight speelt de bal door. Cheberyachko rent richting de bal. López Ramos speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Benítez probeert naar een medespeler te passen. Cheberyachko heeft problemen om de bal te vangen. Cheberyachko schiet op doel. Rodríguez Delcazo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - daniel bustos rubio 8:0

38e minuut.
Lemos probeert naar een medespeler te passen. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos met een sublieme pass. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - daniel bustos rubio 9:0

38e minuut.
Motta met een sublieme pass. Rodríguez García met een sublieme pass. Güiza is nu in balbezit. Shefler verovert de bal door een tackle van achteren. Shefler geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LLION C.F. 19%, daniel bustos rubio 81%.
LLION C.F. - daniel bustos rubio 9:0

50e minuut.
Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler passt de bal in één keer door. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Delcazo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Daar is López Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Ramos probeert naar een medespeler te passen. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Delcazo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - daniel bustos rubio 10:0

56e minuut.
Fernández Fidalgo onderschept slim de pass. Fernández Fidalgo passt de bal met de wreef. Valdés is nu in balbezit. Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. Lemos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cheberyachko maakt een snoekduik en kopt de bal. Rodríguez Delcazo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Crusat is nu in balbezit. Crusat met een sublieme pass. Benítez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lemos met een sublieme pass. Muñoz Escuín heeft problemen om de bal te vangen. Lemos probeert naar een medespeler te passen. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lemos passt de bal in één keer door. Coronil rent richting de bal. Coronil probeert naar een medespeler te passen. Shefler is nu in balbezit. Shefler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Romeu met een harde bal richting middenveld. Benítez kopt de bal weg. Klungelig pakt Cheberyachko de bal. Shefler rent richting de bal. Shefler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muñoz Escuín met de inworp. López Ramos geeft een hoge lob. Benítez kopt de bal weg. Shefler rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Benítez passt de bal zonder na te denken. Lemos met een sublieme pass. Daar is Cheberyachko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheberyachko schiet op doel. Rodríguez Delcazo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - daniel bustos rubio 11:0

84e minuut.
Díaz de Gereñu geeft een hoge lob. Fernández Fidalgo probeert de bal aan de voet te houden. Lemos kopt de bal weg. Shefler is nu in balbezit. Shefler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Díaz de Gereñu geeft een hoge lob. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler geeft de bal voor. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko schiet op doel. Rodríguez Delcazo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LLION C.F. 15%, daniel bustos rubio 85%.
LLION C.F. - daniel bustos rubio 11:0