Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daniel bustos rubio LLION C.F.
Normal Tactiek Promote
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 39.3
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos geeft een lange en hoge pass. López Ramos speelt de bal door. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Díaz de Gereñu onderschept slim de pass. Díaz de Gereñu probeert naar een medespeler te passen. Lemos met een sublieme pass. Daar is Cheberyachko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Doeltrap. Debón met een harde bal richting middenveld. Lemos kopt de bal weg. Klungelig pakt Cheberyachko de bal. Cheberyachko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - LLION C.F. 0:1

12e minuut.
Lemos speelt de bal door. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos passt de bal met de wreef. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko schiet op doel. López Plata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Díaz de Gereñu met de inworp. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler met een sublieme pass. Benítez geeft een lange en hoge pass. López Ramos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Valdés is nu in balbezit. López Ramos onderschept slim de pass. López Ramos passt de bal zonder na te denken. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cheberyachko is nu in balbezit. Valdés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cheberyachko raakt geblesseerd tijdens het duel. Crusat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - LLION C.F. 0:2

17e minuut.
Coronil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko onderschept slim de pass. Cheberyachko passt de bal met de wreef. Shefler rent richting de bal. Shefler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Shefler verovert de bal door een tackle van achteren. Shefler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cheberyachko de bal. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. López Plata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Díaz de Gereñu geeft een hoge lob. Shefler kopt de bal weg. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... López Plata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - LLION C.F. 0:3

24e minuut.
Rodríguez García geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cheberyachko de bal. Valdés rent richting de bal. Cheberyachko verovert de bal door een tackle van achteren. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Benítez probeert naar een medespeler te passen. Díaz de Gereñu is nu in balbezit. Díaz de Gereñu geeft de bal voor. Cheberyachko heeft problemen om de bal te vangen. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Coronil controleert de bal met de borst. Shefler speelt de bal door. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... López Plata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - LLION C.F. 0:4

31e minuut.
Trullen is nu in balbezit. López Ramos onderschept slim de pass. López Ramos geeft een lange en hoge pass. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - LLION C.F. 0:5

34e minuut.
Ambrus geeft een lange en hoge pass. López Ramos is nu in balbezit. Trullen onderschept slim de pass. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Benítez geeft de bal voor. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko schiet op doel. López Plata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - LLION C.F. 0:6

37e minuut.
Crusat rent richting de bal. Crusat geeft een hoge lob. Cheberyachko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cheberyachko schiet op doel. López Plata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - LLION C.F. 0:7

41e minuut.
Valdés kopt de bal weg. Cheberyachko heeft problemen om de bal te vangen. Shefler is nu in balbezit. Shefler draait met de bal, schiet en ... Cheberyachko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - LLION C.F. 0:8

42e minuut.
Trullen rent richting de bal. López Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. López Ramos passt de bal met de wreef. Daar is Cheberyachko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheberyachko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Benítez geeft de bal voor. López Plata speelt de bal door. Crusat kopt de bal weg. Cheberyachko controleert de bal met de borst. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daniel bustos rubio 85%, LLION C.F. 15%.
daniel bustos rubio - LLION C.F. 0:8

52e minuut.
Crusat verovert de bal door een tackle van achteren. Lemos rent richting de bal. Lemos passt de bal met de wreef. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - LLION C.F. 0:9

55e minuut.
Debón probeert naar een medespeler te passen. Coronil heeft problemen om de bal te vangen. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - LLION C.F. 0:10

57e minuut.
Trullen met een snelle inworp. Valdés is nu in balbezit. Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. López Ramos rent richting de bal. López Ramos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lemos rent richting de bal. Lemos geeft de bal voor. Daar is Romeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Debón geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz de Gereñu met de inworp. Shefler rent richting de bal. Shefler geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - LLION C.F. 0:11

70e minuut.
López Ramos geeft de bal voor. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos passt de bal met de wreef. Shefler rent richting de bal. Shefler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - LLION C.F. 0:12

71e minuut.
Rodríguez García rent richting de bal. Rodríguez García passt de bal zonder na te denken. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko verovert de bal door een tackle van achteren. Cheberyachko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
López Ramos passt de bal zonder na te denken. Díaz de Gereñu bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz de Gereñu met een sublieme pass. Benítez rent richting de bal. Benítez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Debón passt de bal met de wreef. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez geeft de bal voor. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Valdés de bal. Lemos rent richting de bal. Lemos probeert naar een medespeler te passen. López Ramos rent richting de bal. López Ramos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - LLION C.F. 0:13

81e minuut.
Benítez met een sublieme pass. Klungelig pakt Lemos de bal. Lemos probeert naar een medespeler te passen. Cheberyachko controleert de bal met de borst. Cheberyachko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler met een sublieme pass. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. López Plata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Debón geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muñoz Escuín met een snelle inworp. López Ramos geeft een lange en hoge pass. Cheberyachko krijgt zijn hoofd ertegen. López Plata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daniel bustos rubio 83%, LLION C.F. 17%.
daniel bustos rubio - LLION C.F. 0:13