Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mambo F.C. SAINTS F.C.
Normal Tactiek 433
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 33.3
weak Schieten weak
poor Passen adequate
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kazimierski probeert naar een medespeler te passen. Xiaocheng rent richting de bal. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă schiet op doel. Leite probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rondo geeft een hoge lob. Karousek kopt de bal weg. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mambo F.C. - SAINTS F.C. 0:1

13e minuut.
Dolz speelt de bal door. Çimci is nu in balbezit. Çimci geeft een lange en hoge pass. Xiaocheng rent richting de bal. Xiaocheng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Leite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guşeilă onderschept slim de pass. Guşeilă met een sublieme pass. Dogaru rent richting de bal. Dogaru schiet op doel. Belsué bokst de bal weg. Rondo met een sublieme pass. Dogaru is nu in balbezit. Dogaru schiet op doel. Belsué verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mambo F.C. - SAINTS F.C. 0:2

19e minuut.
Daar is Luna Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru geeft de bal voor. Xiaocheng kopt de bal weg. Leite heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sorbino met een harde bal richting middenveld. Mercadal probeert de bal met de borst te controleren. Kazimierski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kazimierski krijgt een gele kaart. Mercadal roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mercadal kan niet meer verder spelen. Ela komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Xiaocheng probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guşeilă de bal. Dogaru is nu in balbezit. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dolz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kazimierski de bal. Kazimierski passt de bal met de wreef. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Luna Parra rent richting de bal. Luna Parra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çimci met de inworp. Dogaru geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mambo F.C. 72%, SAINTS F.C. 28%.
Mambo F.C. - SAINTS F.C. 0:2

55e minuut.
Belsué met een harde bal richting middenveld. Kazimierski speelt de bal door. Klungelig pakt Leite de bal. Guşeilă verovert de bal door een tackle van achteren. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ela controleert de bal met de borst. Ela met een sublieme pass. Zolotoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muro bereikt de bal nog maar net als eerste. Muro draait met de bal, schiet en ... Sorbino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Zolotoi met een sublieme pass. Klungelig pakt Dogaru de bal. Dogaru passt de bal in één keer door. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Guşeilă speelt de bal door. Majić is nu in balbezit. Pérez Izquierdo maakt een afschuwelijke overtreding. Pérez Izquierdo krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Dogaru draait met de bal, schiet en ... Luna Parra heeft problemen om de bal te vangen. Kazimierski geeft een hoge lob. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă draait met de bal, schiet en ... Belsué verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mambo F.C. - SAINTS F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mambo F.C. 67%, SAINTS F.C. 33%.
Mambo F.C. - SAINTS F.C. 0:3