Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laporteam SAINTS F.C.
352 Tactiek 433
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 35.2
average Schieten average
average Passen adequate
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Çimci heeft problemen om de bal te vangen. Çimci met een sublieme pass. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru rent richting de bal. Dogaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Dogaru met een sublieme pass. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru rent richting de bal. Dogaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Karousek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majić is nu in balbezit. Majić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Guşeilă de bal. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap. Rimblas Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Eriz rent richting de bal. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă schiet op doel. Arcega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rimblas Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laporteam - SAINTS F.C. 0:1

13e minuut.
Marfil Roca speelt de bal door. Daar is Campos Gallardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiaocheng verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaocheng heeft problemen om de bal te vangen. Xiaocheng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Laporteam - SAINTS F.C. 0:2

21e minuut.
Klungelig pakt Arcega de bal. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcega begaat een overtreding. Arcega krijgt een gele kaart. Guşeilă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Xiaocheng wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Marfil Roca geeft de bal voor. Beato kopt de bal weg. Daar is Arcega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă schiet op doel. Rimblas Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Dogaru rent richting de bal. Dogaru geeft de bal voor. Arcega heeft problemen om de bal te vangen. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap. Rimblas Gómez bokst de bal weg.

37e minuut.
Dogaru rent richting de bal. Çimci rent richting de bal. Çimci met een sublieme pass. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă draait met de bal, schiet en ... Rimblas Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Xiaocheng rent richting de bal. Xiaocheng schiet op doel. Rimblas Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

40e minuut.
Karousek geeft een hoge lob. Guşeilă is nu in balbezit. Bezares legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bezares krijgt een gele kaart. Guşeilă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Guşeilă neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Laporteam - SAINTS F.C. 0:3

41e minuut.
Beato geeft de bal voor. Inworp. Blanc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dogaru is nu in balbezit. Dogaru geeft een lange en hoge pass. Rimblas Gómez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laporteam 70%, SAINTS F.C. 30%.
Laporteam - SAINTS F.C. 0:3

47e minuut.
Sosa onderschept slim de pass. Dogaru rent richting de bal. Dogaru passt de bal in één keer door. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă schiet op doel. Rimblas Gómez bokst de bal weg.

52e minuut.
Inworp. Blanc met de inworp. Dogaru probeert naar een medespeler te passen. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă schiet op doel. Rimblas Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dogaru met een sublieme pass. Çimci rent richting de bal. Çimci passt de bal zonder na te denken. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Arcega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Çimci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Xiaocheng rent richting de bal. Xiaocheng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laporteam - SAINTS F.C. 0:4

68e minuut.
Dogaru haalt uit met een fantastische trap. Rimblas Gómez speelt de bal door. Majić kopt de bal weg. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă schiet op doel. Rimblas Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Majić met een snelle inworp. Debón is nu in balbezit. Xiaocheng verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaocheng geeft de bal voor. Çimci geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Laporteam - SAINTS F.C. 0:5

74e minuut.
Zolotoi kopt de bal weg. Çimci is nu in balbezit. Çimci passt de bal zonder na te denken. Xiaocheng is nu in balbezit. Xiaocheng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Xiaocheng onderschept slim de pass. Xiaocheng speelt de bal door. Majić met een sublieme pass. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Eriz probeert naar een medespeler te passen. Marfil Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marfil Roca probeert naar een medespeler te passen. Campos Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Gallardo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laporteam 60%, SAINTS F.C. 40%.
Laporteam - SAINTS F.C. 0:5