Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bizkaia FCB JOEL
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 15.5
average Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Pochettino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duscher met de inworp. Rovira is nu in balbezit. Rovira geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Vallejo is nu in balbezit. Vallejo passt de bal in één keer door. Soldado Rillo is nu in balbezit. Soldado Rillo haalt uit met een fantastische trap. Barbadilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizkaia - FCB JOEL 1:0

27e minuut.
Rovira passt de bal in één keer door. Vega Asenjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vega Asenjo raakt geblesseerd tijdens het duel. Rovira wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bartrés zal de hoekschop nemen. Parúas heeft problemen om de bal te vangen. Punal rent richting de bal. Punal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizkaia - FCB JOEL 2:0

44e minuut.
Pardeza passt de bal met de wreef. Soldado Rillo rent richting de bal. Parúas is nu in balbezit. Soldado Rillo verovert de bal door een tackle van achteren. Soldado Rillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bizkaia - FCB JOEL 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bizkaia 31%, FCB JOEL 69%.
Bizkaia - FCB JOEL 3:0

56e minuut.
Vega Asenjo rent richting de bal. Pochettino verovert de bal door een tackle van achteren. Pochettino met een sublieme pass. Punal bereikt de bal nog maar net als eerste. Punal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Rovira de bal. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rovira krijgt een gele kaart. Pochettino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oubiña zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Soldado Rillo rent richting de bal. Soldado Rillo haalt uit met een fantastische trap. García Gómez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barbadilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Bartrés is nu in balbezit. Bartrés passt de bal zonder na te denken. Pardeza probeert naar een medespeler te passen. Soldado Rillo rent richting de bal. Soldado Rillo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pochettino met een sublieme pass. Pardeza rent richting de bal. Soldado Rillo rent richting de bal. Soldado Rillo haalt uit met een fantastische trap. Barbadilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizkaia - FCB JOEL 4:0

87e minuut.
Vallejo heeft problemen om de bal te vangen. Pardeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejo begaat een overtreding. Vallejo krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Naujoks geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Punal met de inworp. Pardeza is nu in balbezit. Pardeza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizkaia - FCB JOEL 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bizkaia 34%, FCB JOEL 66%.
Bizkaia - FCB JOEL 5:0