Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Segueros C.D.GRUJOAN
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Ortega Momparlet geeft een lange en hoge pass. Recamán is nu in balbezit. Olano begaat een overtreding. Recamán wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Recamán kan niet meer verder spelen. Aira komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Amador is nu in balbezit. Giménez rent richting de bal. Amador tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amador krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Preciado is nu in balbezit. Porlán verovert de bal door een tackle van achteren. Amador rent richting de bal. Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas haalt uit met een fantastische trap. Kortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Guillart geeft een hoge lob. Güiza kopt de bal weg. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amador onderschept slim de pass. Amador schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Olano rent richting de bal. Olano met een sublieme pass. Martín Alexandre is nu in balbezit. Ortega Momparlet verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega Momparlet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Segueros 54%, C.D.GRUJOAN 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Segueros - C.D.GRUJOAN 0:0

49e minuut.
Martín Alexandre is nu in balbezit. Ortega Momparlet rent richting de bal. Martín Alexandre maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Martín Alexandre moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Martín Alexandre schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

55e minuut.
Alvariños bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvariños passt de bal in één keer door. Sánchez Ramírez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olano bereikt de bal nog maar net als eerste. Olano haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Férez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tárraga Sánchez is nu in balbezit. Tárraga Sánchez geeft een lange en hoge pass. Marrero kopt de bal weg. Daar is Ortega Momparlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega Momparlet schiet op doel. Ruiz Férez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Segueros - C.D.GRUJOAN 0:1

63e minuut.
Alvariños probeert naar een medespeler te passen. Uña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega Momparlet verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega Momparlet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Segueros - C.D.GRUJOAN 0:2

67e minuut.
Alvariños probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Ramírez rent richting de bal. Porlán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega Momparlet is nu in balbezit. Ortega Momparlet haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Férez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Segueros 57%, C.D.GRUJOAN 43%.
Segueros - C.D.GRUJOAN 0:2