Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Segueros ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Porlán is nu in balbezit. Marañón Pérez is nu in balbezit. Marañón Pérez passt de bal met de wreef. Ravelo is nu in balbezit. Ravelo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Barba rent richting de bal. Barba geeft een hoge lob. Martín Alexandre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Segueros - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 0:1

8e minuut.
Marañón Pérez onderschept slim de pass. Marañón Pérez passt de bal zonder na te denken. Ravelo rent richting de bal. Ravelo haalt uit met een fantastische trap. Uña probeert de bal aan de voet te houden. Ruiz Férez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marrero met de inworp. Rico rent richting de bal. Rico schiet op doel. Pérez-Villamil probeert de bal aan de voet te houden. Suárez Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Segueros - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 1:1

21e minuut.
Sánchez Griñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceira rent richting de bal. Sánchez Griñón speelt de bal door. Ravelo is nu in balbezit. Ravelo schiet op doel. Ruiz Férez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Segueros - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 1:2

30e minuut.
Amador rent richting de bal. Montava is nu in balbezit. Amador verovert de bal door een tackle van achteren. Rico is nu in balbezit. Rico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Porlán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blas komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Rico rent richting de bal. Rico speelt de bal door. Montava rent richting de bal. Amador onderschept slim de pass. Amador schiet op doel. Suárez Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Segueros 52%, ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 48%.
Segueros - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 1:2

63e minuut.
Ravelo passt de bal in één keer door. Paz is nu in balbezit. Paz geeft een lange en hoge pass. Maceira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tárraga Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Ravelo is nu in balbezit. Met opzet legt Tárraga Sánchez zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tárraga Sánchez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tárraga Sánchez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Ávila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martín Alexandre. Martín Alexandre krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Segueros 52%, ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 48%.
Segueros - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 1:2