Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayo El viso C.D.GRUJOAN
KePoSTAMOS Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 17
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daar is Vansáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wouters is nu in balbezit. Vansáš rent richting de bal. Wouters rent richting de bal. Wouters draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vansáš heeft problemen om de bal te vangen. Vansáš passt de bal zonder na te denken. Wouters is nu in balbezit. Wouters haalt uit met een fantastische trap. Giménez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo El viso - C.D.GRUJOAN 1:0

17e minuut.
Wouters is nu in balbezit. Wouters passt de bal in één keer door. Güiza met een sublieme pass. Grişciuc is nu in balbezit. Grişciuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ortega Momparlet rent richting de bal. Vansáš rent richting de bal. Vansáš passt de bal in één keer door. Elkhateeb rent richting de bal. Elkhateeb geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Elkhateeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhateeb passt de bal met de wreef. Grişciuc rent richting de bal. Grişciuc draait met de bal, schiet en ... Kortina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Preciado rent richting de bal. Preciado probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Maśnik de bal onder controle te krijgen. Wouters is nu in balbezit. Wouters schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Daar is Olano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ploaie onderschept slim de pass. Ploaie speelt de bal door. Grişciuc rent richting de bal. Grişciuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ortega Momparlet is nu in balbezit. Ploaie verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega Momparlet maakt een afschuwelijke overtreding. Ortega Momparlet krijgt een gele kaart. Ploaie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ploaie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wouters is nu in balbezit. Wouters haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kortina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo El viso - C.D.GRUJOAN 2:0

43e minuut.
Olano rent richting de bal. Butanu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alvariños. Alvariños krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo El viso 33%, C.D.GRUJOAN 67%.
Rayo El viso - C.D.GRUJOAN 2:0

51e minuut.
Inworp. Guillart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Creixell bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters verovert de bal door een tackle van achteren. Wouters draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Suski geeft de bal voor. Maśnik kopt de bal weg. Grişciuc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vansáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vansáš geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Maśnik speelt de bal door. Vansáš rent richting de bal. Vansáš met een sublieme pass. Grişciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişciuc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wouters probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo El viso - C.D.GRUJOAN 3:0

59e minuut.
Olano rent richting de bal. Olano passt de bal met de wreef. Creixell bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters verovert de bal door een tackle van achteren. Wouters draait met de bal, schiet en ... Kortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Güiza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vansáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişciuc draait met de bal, schiet en ... Giménez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Butanu geeft de bal voor. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Giménez de bal onder controle te krijgen. Kortina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo El viso - C.D.GRUJOAN 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo El viso 23%, C.D.GRUJOAN 77%.
Rayo El viso - C.D.GRUJOAN 4:0