Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C FC Invicto
Normal Tactiek invicto 442a
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 28
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
Ariano met de inworp. Zubiaga is nu in balbezit. Zubiaga geeft de bal voor. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C - FC Invicto 0:1

14e minuut.
Siódmiak speelt de bal door. Ariano rent richting de bal. Japón Sevilla begaat een overtreding. Japón Sevilla krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Montava bereikt de bal nog maar net als eerste. Montava geeft een hoge lob. Hevia kopt de bal weg. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaut bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oliva. Oliva krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Hevia bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak verovert de bal door een tackle van achteren. Siódmiak met een sublieme pass. Marin heeft problemen om de bal te vangen. Marin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zubiaga is nu in balbezit. Zubiaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 69%, FC Invicto 31%.
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C - FC Invicto 0:1

63e minuut.
Arnaut met de inworp. Siódmiak is nu in balbezit. Siódmiak passt de bal zonder na te denken. Zubiaga rent richting de bal. Zubiaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Marin rent richting de bal. Marin met een sublieme pass. Zubiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubiaga schiet op doel. Suárez Álvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C - FC Invicto 0:2

68e minuut.
Marin met een sublieme pass. Zubiaga rent richting de bal. Montava is nu in balbezit. Siódmiak verovert de bal door een tackle van achteren. Siódmiak schiet op doel. Suárez Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelo maakt een afschuwelijke overtreding. Thys raakt geblesseerd tijdens het duel. Zearra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin schiet op doel. Suárez Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 63%, FC Invicto 37%.
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C - FC Invicto 0:2