Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Olivillos C.F Rayo El viso
Normal Tactiek KePoSTAMOS
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 34.2
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Vansáš speelt de bal door. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters passt de bal zonder na te denken. Grişciuc rent richting de bal. Grişciuc draait met de bal, schiet en ... Díaz Blanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Vansáš onderschept slim de pass. Vansáš probeert naar een medespeler te passen. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişciuc draait met de bal, schiet en ... Díaz Blanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wouters is nu in balbezit. Wouters haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Elkhateeb kopt de bal weg. Daar is Wouters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wouters geeft een lange en hoge pass. Grişciuc heeft problemen om de bal te vangen. Grişciuc schiet op doel. Díaz Blanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Maśnik probeert de bal aan de voet te houden. Maśnik passt de bal in één keer door. Vansáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişciuc rent richting de bal. Grişciuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vansáš passt de bal met de wreef. Mestre rent richting de bal. Grişciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Grişciuc haalt uit met een fantastische trap. Díaz Blanco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

19e minuut.
Lew probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chwast speelt de bal door. Medrano rent richting de bal. Medrano schiet op doel. Warsiński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Parada geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maśnik met de inworp. Grişciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişciuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wouters rent richting de bal. Wouters haalt uit met een fantastische trap. García Lara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Olivillos C.F - Rayo El viso 0:1

34e minuut.
Maśnik geeft een hoge lob. Grişciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mestre. Grişciuc moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Grişciuc kan niet meer verder spelen.

35e minuut.
García Lara kopt de bal weg. Klungelig pakt Bacardit de bal. Wouters rent richting de bal. Wouters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Olivillos C.F - Rayo El viso 0:2

39e minuut.
Butanu rent richting de bal. Butanu geeft de bal voor. Izaguirre probeert de bal aan de voet te houden. Vansáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vansáš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Olivillos C.F 68%, Rayo El viso 32%.
Los Olivillos C.F - Rayo El viso 0:2

56e minuut.
Vansáš passt de bal zonder na te denken. Elkhateeb met een sublieme pass. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Maśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Maśnik probeert naar een medespeler te passen. Bacardit rent richting de bal. Wouters verovert de bal door een tackle van achteren. Wouters haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Fontanellas de bal. Wouters rent richting de bal. Wouters schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Maśnik geeft een lange en hoge pass. Wouters rent richting de bal. Met opzet legt García Lara zijn tegenspeler op de grond. Wouters raakt geblesseerd tijdens het duel. Vansáš zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Olivillos C.F - Rayo El viso 0:3

77e minuut.
Izaguirre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maśnik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vansáš rent richting de bal. Vansáš haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vansáš passt de bal met de wreef. Maśnik geeft een lange en hoge pass. Elkhateeb kopt de bal weg. Wouters rent richting de bal. Wouters schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Olivillos C.F 53%, Rayo El viso 47%.
Los Olivillos C.F - Rayo El viso 0:3