Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C Rayo El viso
Normal Tactiek KePoSTAMOS
36% Balbezit 64%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 33
weak Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen average


11e minuut.
Vansáš rent richting de bal. Vansáš probeert naar een medespeler te passen. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C - Rayo El viso 0:1

22e minuut.
Daar is Elkhateeb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Japón Sevilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhateeb begaat een overtreding. Elkhateeb krijgt een gele kaart. Japón Sevilla raakt geblesseerd tijdens het duel. Ávila zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ravelo is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Wouters is nu in balbezit. Wouters passt de bal zonder na te denken. Ybarra rent richting de bal. Vansáš onderschept slim de pass. Vansáš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Montava heeft problemen om de bal te vangen. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ávila ... Strafschop! Wouters is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vansáš kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C - Rayo El viso 0:2

27e minuut.
Ploaie rent richting de bal. Ploaie geeft een hoge lob. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters verovert de bal door een tackle van achteren. Wouters schiet op doel. Suárez Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Maśnik met de inworp. Vansáš geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Montava de bal. Wouters is nu in balbezit. Wouters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C - Rayo El viso 0:3

36e minuut.
Maceira rent richting de bal. Vansáš onderschept slim de pass. Wouters rent richting de bal. Vansáš is nu in balbezit. Vansáš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C - Rayo El viso 0:4

37e minuut.
Wouters verovert de bal door een tackle van achteren. Elkhateeb rent richting de bal. Elkhateeb probeert naar een medespeler te passen. Wouters is nu in balbezit. Wouters schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Wouters rent richting de bal. Vansáš heeft problemen om de bal te vangen. Wouters rent richting de bal. Vansáš rent richting de bal. Vansáš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 68%, Rayo El viso 32%.
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C - Rayo El viso 0:4

47e minuut.
Chwast raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

61e minuut.
Oliva onderschept slim de pass. Oliva geeft de bal voor. Barba is nu in balbezit. Barba haalt uit met een fantastische trap. Warsiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C - Rayo El viso 1:4

70e minuut.
Vansáš met een sublieme pass. Elkhateeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhateeb geeft de bal voor. Wouters is nu in balbezit. Wouters haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C - Rayo El viso 1:5

77e minuut.
Vansáš rent richting de bal. Vansáš probeert naar een medespeler te passen. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters haalt uit met een fantastische trap. Suárez Álvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C - Rayo El viso 1:6

82e minuut.
Lew geeft de bal voor. Inworp. Paz met de inworp. Marañón Pérez is nu in balbezit. Marañón Pérez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 64%, Rayo El viso 36%.
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C - Rayo El viso 1:6