Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torija CF Planta 14
we Tactiek Polska
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 49.8
matig Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Ingarao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marut speelt de bal door. Stoilov speelt de bal door. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Planta 14 0:1

6e minuut.
Stoilov met een sublieme pass. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil met een sublieme pass. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ingarao is nu in balbezit. Stoilov onderschept slim de pass. Stoilov geeft de bal voor. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ... Scarano bokst de bal weg.

11e minuut.
Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov geeft de bal voor. Hernandez kopt de bal weg. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Táncsics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ooijer rent richting de bal. Stoilov maakt een afschuwelijke overtreding. Stoilov krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Bibard is nu in balbezit. Bibard met een sublieme pass. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. Koaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Táncsics geeft een lange en hoge pass. Hernandez is nu in balbezit. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ... Scarano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Planta 14 0:2

37e minuut.
Australiano rent richting de bal. Australiano passt de bal zonder na te denken. Ooijer is nu in balbezit. Ooijer speelt de bal door. Táncsics geeft de bal voor. Scarano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Táncsics met de inworp. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Sarnowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torija CF 55%, Planta 14 45%.
Torija CF - Planta 14 0:2

67e minuut.
Táncsics speelt de bal door. Daar is Bibard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bibard probeert naar een medespeler te passen. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Ingarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez schiet op doel. Scarano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Planta 14 0:3

75e minuut.
Stoilov kan de bal niet met de borst controleren. Stoilov met een sublieme pass. Táncsics is nu in balbezit. Táncsics geeft een lange en hoge pass. Sonck krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Planta 14 0:4

79e minuut.
Czár verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Gil met de inworp. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Planta 14 0:5

87e minuut.
Inworp. Táncsics met een snelle inworp. Ooijer rent richting de bal. Stoilov onderschept slim de pass. Stoilov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torija CF 49%, Planta 14 51%.
Torija CF - Planta 14 0:5