Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Planta 14 El Fogaleros
Polska Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
43 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 18.7
excellent Schieten poor
very good Passen poor
good Verdedigen weak


5e minuut.
Táncsics rent richting de bal. Táncsics geeft de bal voor. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Oronoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - El Fogaleros 1:0

8e minuut.
Marut rent richting de bal. Marut passt de bal in één keer door. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft een hoge lob. Hernandez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Táncsics speelt de bal door. Hernandez is nu in balbezit. Sonck is nu in balbezit. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Oronoz bokst de bal weg. Klungelig pakt Sonck de bal. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - El Fogaleros 2:0

12e minuut.
Táncsics verovert de bal door een tackle van achteren. Táncsics geeft een hoge lob. Sonck is nu in balbezit. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Stoilov passt de bal in één keer door. Sonck is nu in balbezit. Sonck passt de bal met de wreef. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - El Fogaleros 3:0

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delgado Ferreiro met de inworp. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ... Oronoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - El Fogaleros 4:0

26e minuut.
Jaureguízar met een sublieme pass. Klungelig pakt de Los Cobos de bal. Socorro Trujillo rent richting de bal. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov geeft een hoge lob. Daar is Ovalle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Táncsics geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sonck maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - El Fogaleros 5:0

30e minuut.
Jaureguízar speelt de bal door. Daar is de Los Cobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socorro Trujillo rent richting de bal. Sonck verovert de bal door een tackle van achteren. Sonck draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - El Fogaleros 6:0

31e minuut.
de Los Cobos passt de bal met de wreef. Hernandez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marut geeft de bal voor. Sonck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sonck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Socorro Trujillo is nu in balbezit. Gil onderschept slim de pass. Gil probeert naar een medespeler te passen. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ovalle trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Negrete de bal. Táncsics speelt de bal door. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel. Oronoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck is nu in balbezit. Hernandez rent richting de bal. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - El Fogaleros 7:0

36e minuut.
Stoilov met een sublieme pass. Táncsics geeft een hoge lob. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ovalle de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Gil is nu in balbezit. Gil geeft een hoge lob. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Oronoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - El Fogaleros 8:0

42e minuut.
Gil met een sublieme pass. Daar is Sonck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck geeft een hoge lob. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - El Fogaleros 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 25%, El Fogaleros 75%.
Planta 14 - El Fogaleros 9:0

51e minuut.
Bodelón kopt de bal weg. Stoilov geeft de bal voor. Daar is Ovalle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - El Fogaleros 10:0

52e minuut.
Socorro Trujillo is nu in balbezit. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez passt de bal in één keer door. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - El Fogaleros 11:0

54e minuut.
Stoilov verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez is nu in balbezit. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Oronoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - El Fogaleros 12:0

58e minuut.
Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil passt de bal met de wreef. Sonck speelt de bal door. Gil rent richting de bal. Gil geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - El Fogaleros 13:0

61e minuut.
Daar is Iturraspe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Táncsics rent richting de bal. Táncsics passt de bal met de wreef. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Oronoz bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Táncsics zal de hoekschop nemen. Sonck springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Táncsics met de inworp. Stoilov geeft de bal voor. Sonck controleert de bal met de borst. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - El Fogaleros 14:0

72e minuut.
Stoilov geeft de bal voor. Daar is Negrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Táncsics probeert naar een medespeler te passen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - El Fogaleros 15:0

75e minuut.
Stoilov rent richting de bal. Stoilov geeft de bal voor. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ... Oronoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - El Fogaleros 16:0

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Táncsics met de inworp. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Sonck krijgt zijn hoofd ertegen. Oronoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - El Fogaleros 17:0

78e minuut.
Táncsics rent richting de bal. Táncsics passt de bal in één keer door. Stoilov speelt de bal door. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - El Fogaleros 18:0

81e minuut.
Táncsics met een snelle inworp. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Daar is Bodelón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - El Fogaleros 19:0

81e minuut.
Jaureguízar rent richting de bal. Táncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Táncsics geeft een lange en hoge pass. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - El Fogaleros 20:0

85e minuut.
Stoilov kopt de bal weg. Táncsics geeft een lange en hoge pass. Hernandez kopt de bal weg. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - El Fogaleros 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 15%, El Fogaleros 85%.
Planta 14 - El Fogaleros 21:0