Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedos Utd Grugba
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Sáez Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez Martínez geeft een hoge lob. Etxániz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Medrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medrano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rodríguez Mora rent richting de bal. Zárraga verovert de bal door een tackle van achteren. Zárraga passt de bal in één keer door. Curtido is nu in balbezit. Curtido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Grugba 1:0

24e minuut.
Medrano draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barbero de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sánchez Ramírez zal de hoekschop nemen. Etxániz kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Soler rent richting de bal. Soler met een sublieme pass. Figueiras García bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiras García schiet op doel. Naranjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedos Utd 43%, Grugba 57%.
Torpedos Utd - Grugba 1:0

53e minuut.
Pérez Vior geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sáez Martínez met een snelle inworp. Daar is García Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Ortega geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Sáez Martínez geeft de bal voor. Inworp. Sánchez Ramírez met een snelle inworp. Busquets is nu in balbezit. Busquets geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedos Utd 65%, Grugba 35%.
Torpedos Utd - Grugba 1:0