Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FargaXll yonkiloco
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Baena heeft problemen om de bal te vangen. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolau haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - yonkiloco 1:0

25e minuut.
Díaz Galán is nu in balbezit. Díaz Galán geeft de bal voor. Daar is Falces, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falces geeft de bal voor. Pérez Guirado krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mateos is nu in balbezit. Tent rent richting de bal. Mateos begaat een overtreding. Tent raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tent kan niet meer verder spelen. Portillo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FargaXll 44%, yonkiloco 56%.
FargaXll - yonkiloco 1:0

58e minuut.
Amorín bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorín met een sublieme pass. Lopes rent richting de bal. Lopes schiet op doel. Rodríguez Ortega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - yonkiloco 2:0

62e minuut.
Fernández Trigueros heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Guirado schiet op doel. del Barrio probeert de bal aan de voet te houden. Moreno Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Díaz Peramos zal de hoekschop nemen. Moreno Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández geeft een lange en hoge pass. Castedo geeft een lange en hoge pass. Amorín rent richting de bal. Amorín geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sandiumenge raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. del Barrio komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Silvestre is nu in balbezit. Silvestre passt de bal zonder na te denken. Pérez Guirado rent richting de bal. Pérez Guirado haalt uit met een fantastische trap. Fariña probeert de bal aan de voet te houden. Moreno Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FargaXll 45%, yonkiloco 55%.
FargaXll - yonkiloco 2:0