Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grugba Planta 14
Normal Tactiek Polska
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 45.5
waardeloos Schieten uitstekend
waardeloos Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Táncsics geeft de bal voor. Pérez Vior kopt de bal weg. Stoilov geeft een hoge lob. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Naranjo bokst de bal weg. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Planta 14 0:1

4e minuut.
Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Táncsics heeft problemen om de bal te vangen. Táncsics met een sublieme pass. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Planta 14 0:2

4e minuut.
Medrano speelt de bal door. Daar is Busquets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Naranjo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Planta 14 0:3

8e minuut.
Sonck geeft de bal voor. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo speelt de bal door. Táncsics rent richting de bal. Táncsics draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Táncsics kopt de bal weg. Navarro Muñoz is nu in balbezit. Navarro Muñoz passt de bal met de wreef. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Planta 14 0:4

13e minuut.
Stoilov passt de bal met de wreef. Táncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Táncsics met een sublieme pass. Daar is Stoilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Naranjo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sonck de bal. Sonck schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vilanova controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Planta 14 0:5

15e minuut.
Táncsics is nu in balbezit. Táncsics passt de bal in één keer door. Sonck rent richting de bal. Sonck draait met de bal, schiet en ... Naranjo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Táncsics is nu in balbezit. Táncsics geeft een hoge lob. Pérez Vior heeft problemen om de bal te vangen. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Planta 14 0:6

22e minuut.
Gil onderschept slim de pass. Gil passt de bal met de wreef. Táncsics geeft de bal voor. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel. Naranjo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Planta 14 0:7

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Táncsics de bal onder controle te krijgen. Etxániz begaat een overtreding. Táncsics is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stoilov met een snel genomen vrije trap. Hernandez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Planta 14 0:8

33e minuut.
Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil speelt de bal door. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Planta 14 0:9

35e minuut.
Hernandez passt de bal met de wreef. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel. Vilanova probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Naranjo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Planta 14 0:10

37e minuut.
Pérez Vior probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gil neemt de hoekschop. Sonck springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Planta 14 0:11

38e minuut.
Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler passt de bal in één keer door. Stoilov speelt de bal door. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ... Naranjo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ... Naranjo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Planta 14 0:12

42e minuut.
Stoilov rent richting de bal. Stoilov passt de bal met de wreef. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck passt de bal in één keer door. Hernandez rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hernandez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Stoilov kopt de bal weg. Daar is Rodríguez Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Táncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Táncsics geeft een hoge lob. Sonck maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grugba 91%, Planta 14 9%.
Grugba - Planta 14 0:12

47e minuut.
Soler kopt de bal weg. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov passt de bal met de wreef. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel. Naranjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Stoilov geeft een hoge lob. Pérez Vior heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Táncsics speelt de bal door. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Planta 14 0:13

51e minuut.
Metzger rent richting de bal. Metzger geeft een lange en hoge pass. Soler kopt de bal weg. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ... Naranjo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Planta 14 0:14

56e minuut.
Stoilov geeft een lange en hoge pass. Sonck rent richting de bal. Sonck passt de bal met de wreef. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Stoilov passt de bal met de wreef. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gil de bal. Gil geeft de bal voor. Hernandez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Naranjo trapt de bal weg. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Táncsics geeft een lange en hoge pass. Pérez Vior kopt de bal weg. Klungelig pakt Cifuentes de bal. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck geeft een lange en hoge pass. Naranjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Naranjo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Planta 14 0:15

64e minuut.
Táncsics rent richting de bal. Rodríguez Mora rent richting de bal. Táncsics begaat een overtreding. Táncsics krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Gil met een sublieme pass. Daar is Stoilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Planta 14 0:16

67e minuut.
Daar is Vilanova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez passt de bal in één keer door. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoilov heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Muñoz rent richting de bal. Stoilov verovert de bal door een tackle van achteren. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Naranjo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Hernandez krijgt zijn hoofd ertegen. Naranjo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Táncsics met de inworp. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov geeft de bal voor. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Planta 14 0:17

77e minuut.
Sonck probeert de bal met de borst te controleren. Hernandez is nu in balbezit. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ... Naranjo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Planta 14 0:18

79e minuut.
Táncsics onderschept slim de pass. Táncsics speelt de bal door. Stoilov met een sublieme pass. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov geeft de bal voor. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Planta 14 0:19

85e minuut.
Gil probeert naar een medespeler te passen. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov speelt de bal door. Táncsics geeft de bal voor. Hernandez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Planta 14 0:20

87e minuut.
Sonck is nu in balbezit. Gil geeft een lange en hoge pass. Pérez Vior heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Hernandez geeft een hoge lob. Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Stoilov kopt de bal weg. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grugba 80%, Planta 14 20%.
Grugba - Planta 14 0:20