Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Planta 14 Grugba
Polska Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
55 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 17.4
excellent Schieten poor
very good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Vilanova geeft de bal voor. Daar is Stoilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Marut bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov geeft een hoge lob. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Naranjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Grugba 1:0

5e minuut.
Inworp. Táncsics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov geeft de bal voor. Sonck springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Grugba 2:0

6e minuut.
Stoilov rent richting de bal. Táncsics geeft de bal voor. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez geeft een lange en hoge pass. Sonck springt en kopt de bal. Naranjo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez geeft de bal voor. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel. Navarro Muñoz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Naranjo bokst de bal weg. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Grugba 3:0

10e minuut.
Stoilov geeft een lange en hoge pass. Daar is Soler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Naranjo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Doeltrap. Naranjo trapt de bal weg. Stoilov kopt de bal weg. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Naranjo trapt de bal weg van het doel. Táncsics kopt de bal weg. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Naranjo speelt de bal door. Stoilov kopt de bal weg. Sonck rent richting de bal. Sonck geeft de bal voor. Hernandez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Naranjo met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Táncsics de bal onder controle te krijgen. Stoilov speelt de bal door. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ... Naranjo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Grugba 4:0

17e minuut.
Cifuentes rent richting de bal. Sonck verovert de bal door een tackle van achteren. Sonck passt de bal met de wreef. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel. Naranjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Etxániz met een sublieme pass. Centellas geeft de bal voor. Táncsics kopt de bal weg. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Centellas geeft een lange en hoge pass. Hernandez kopt de bal weg. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel. Naranjo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Grugba 5:0

22e minuut.
Medrano passt de bal in één keer door. Daar is Navarro Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hernandez met een sublieme pass. Naranjo met een sublieme pass. Táncsics probeert naar een medespeler te passen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Naranjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Táncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Táncsics geeft de bal voor. Sonck is nu in balbezit. Sonck schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Táncsics heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Mora is nu in balbezit. Rodríguez Mora passt de bal zonder na te denken. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoilov geeft een hoge lob. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel. Vilanova probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Naranjo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Grugba 6:0

30e minuut.
Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler passt de bal in één keer door. Táncsics probeert naar een medespeler te passen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Navarro Muñoz rent richting de bal. Gil onderschept slim de pass. Gil geeft een hoge lob. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Pérez Vior trapt de bal weg. Soler kopt de bal weg. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Stoilov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hernandez de bal. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ... Pérez Vior probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Grugba 7:0

42e minuut.
Hernandez onderschept slim de pass. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pérez Vior heeft problemen om de bal te vangen. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ... Naranjo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Grugba 8:0

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Naranjo trapt de bal weg. Táncsics kopt de bal weg. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 17%, Grugba 83%.
Planta 14 - Grugba 8:0

47e minuut.
Soler passt de bal zonder na te denken. Etxániz rent richting de bal. Centellas verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Táncsics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Táncsics geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Grugba 9:0

49e minuut.
Klungelig pakt Medrano de bal. Hernandez onderschept slim de pass. Rodríguez Mora schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rodríguez Mora is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

52e minuut.
Stoilov is nu in balbezit. Stoilov geeft de bal voor. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Naranjo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cifuentes kopt de bal weg. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil speelt de bal door. Klungelig pakt Hernandez de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Vilanova probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stoilov rent richting de bal. Stoilov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Stoilov passt de bal met de wreef. Táncsics rent richting de bal. Soler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soler krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Gil met de inworp. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov met een sublieme pass. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Naranjo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pérez Vior heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gil geeft de bal voor. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez geeft de bal voor. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Grugba 10:0

66e minuut.
Táncsics speelt de bal door. Klungelig pakt Gil de bal. Gil met een sublieme pass. Daar is Sonck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Hernandez geeft de bal voor. Sonck rent richting de bal. Sonck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Grugba 11:0

74e minuut.
Gil passt de bal zonder na te denken. Sonck is nu in balbezit. Sonck passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hernandez de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Táncsics met de inworp. Klungelig pakt Stoilov de bal. Stoilov geeft een hoge lob. Sonck maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Grugba 12:0

77e minuut.
Stoilov passt de bal in één keer door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez passt de bal in één keer door. Sonck rent richting de bal. Sonck draait met de bal, schiet en ... Naranjo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil geeft de bal voor. Pérez Vior heeft problemen om de bal te vangen. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Grugba 13:0

80e minuut.
Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil probeert naar een medespeler te passen. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Naranjo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Grugba 14:0

84e minuut.
Gil geeft een hoge lob. Sonck kopt de bal weg. Klungelig pakt Hernandez de bal. Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Grugba 15:0

86e minuut.
Táncsics probeert naar een medespeler te passen. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov passt de bal zonder na te denken. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gil met een snelle inworp. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pérez Vior de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Grugba 16:0

89e minuut.
Klungelig pakt Etxániz de bal. Táncsics is nu in balbezit. Táncsics geeft een lange en hoge pass. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Grugba 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 27%, Grugba 73%.
Planta 14 - Grugba 17:0