Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedos Utd Torija CF
442 Tactiek we
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 43.8
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Klungelig pakt Figueiras García de bal. Zárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc verovert de bal door een tackle van achteren. Ooijer rent richting de bal. Ooijer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Tarrés trapt de bal weg van het doel. Bibard kopt de bal weg. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc schiet op doel. Tarrés probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Muñoz Escuín geeft een lange en hoge pass. Australiano rent richting de bal. Australiano geeft de bal voor. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bibard kopt de bal weg. Klungelig pakt Deshkov de bal. Ooijer is nu in balbezit. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Noriega Santoveña bereikt de bal nog maar net als eerste. Australiano rent richting de bal. Australiano speelt de bal door. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Australiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzidzikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzidzikashvili met een sublieme pass. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Deshkov speelt de bal door. Ooijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Galo begaat een overtreding. Sánchez Galo krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Ooijer onderschept slim de pass. Ooijer geeft de bal voor. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. Tarrés probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bibard met een sublieme pass. Mihliuc is nu in balbezit. Barbero rent richting de bal. Mihliuc onderschept slim de pass. Mihliuc schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Torija CF 0:1

37e minuut.
Mihliuc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ingarao komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Dzidzikashvili kopt de bal weg. Sánchez Galo heeft problemen om de bal te vangen. Deshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov passt de bal zonder na te denken. Barbero rent richting de bal. Paal!

44e minuut.
Bibard onderschept slim de pass. Sáez Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Sáez Martínez speelt de bal door. Ingarao is nu in balbezit. Ingarao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Torija CF 0:2

45e minuut.
Sarnowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedos Utd 80%, Torija CF 20%.
Torpedos Utd - Torija CF 0:2

48e minuut.
Ooijer passt de bal zonder na te denken. Bibard is nu in balbezit. Bibard met een sublieme pass. Ingarao is nu in balbezit. Ingarao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Inworp. Bibard met een snelle inworp. Ooijer speelt de bal door. Deshkov rent richting de bal. Deshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Torija CF 0:3

59e minuut.
Bibard met de inworp. Ooijer geeft de bal voor. Ingarao is nu in balbezit. Ingarao draait met de bal, schiet en ... Tarrés probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bibard geeft een lange en hoge pass. Barbero kopt de bal weg. Fernández Presa is nu in balbezit. Ingarao verovert de bal door een tackle van achteren. Ingarao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Torija CF 0:4

64e minuut.
Muñoz Escuín is nu in balbezit. Muñoz Escuín geeft de bal voor. Ingarao is nu in balbezit. Ingarao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Torija CF 0:5

65e minuut.
Riganti geeft een hoge lob. Ingarao is nu in balbezit. Ingarao heeft problemen om de bal te vangen. Ingarao haalt uit met een fantastische trap. Tarrés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tarrés trapt de bal weg van het doel. Urzanqui rent richting de bal. Bibard begaat een overtreding. Bibard krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Bibard rent richting de bal. Bibard geeft een hoge lob. Daar is Ingarao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingarao haalt uit met een fantastische trap. Tarrés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Torija CF 0:6

79e minuut.
Muñoz Escuín geeft de bal voor. Bibard kopt de bal weg. Klungelig pakt Ingarao de bal. Ingarao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Torija CF 0:7

80e minuut.
Daar is Zárraga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingarao verovert de bal door een tackle van achteren. Ingarao draait met de bal, schiet en ... Tarrés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Torija CF 0:8

84e minuut.
Deshkov heeft problemen om de bal te vangen. Ingarao is nu in balbezit. Daar is Ingarao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingarao schiet op doel. Tarrés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Urzanqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibard verovert de bal door een tackle van achteren. Bibard passt de bal in één keer door. Ingarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingarao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barbero trapt de bal weg. Czár kopt de bal weg. Ingarao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ingarao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedos Utd 70%, Torija CF 30%.
Torpedos Utd - Torija CF 0:8