Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rompepiernas FC yonkiloco
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Barbero met een sublieme pass. Figueiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silvestre krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Figueiredo kan de bal niet met de borst controleren. Baena rent richting de bal. Figueiredo onderschept slim de pass. Figueiredo haalt uit met een fantastische trap. Astudillo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Marcos de bal. Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Baena speelt de bal door. Pérez Guirado rent richting de bal. Pérez Guirado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Barbero passt de bal met de wreef. Figueiredo is nu in balbezit. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiredo verovert de bal door een tackle van achteren. Figueiredo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gorrotxategi onderschept slim de pass. Gorrotxategi probeert naar een medespeler te passen. Figueiredo is nu in balbezit. Figueiredo schiet op doel. Rodríguez Ortega maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rompepiernas FC - yonkiloco 1:0

42e minuut.
Pérez Guirado passt de bal in één keer door. Sandiumenge is nu in balbezit. Figueiredo verovert de bal door een tackle van achteren. Figueiredo schiet op doel. Rodríguez Ortega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rompepiernas FC - yonkiloco 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rompepiernas FC 44%, yonkiloco 56%.
Rompepiernas FC - yonkiloco 2:0

50e minuut.
Gorrotxategi met een sublieme pass. Barbero bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbero passt de bal met de wreef. Figueiredo rent richting de bal. Figueiredo draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Ortega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Gorrotxategi verovert de bal door een tackle van achteren. Silvestre verovert de bal door een tackle van achteren. Silvestre passt de bal zonder na te denken. Sandiumenge is nu in balbezit. Sandiumenge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Klungelig pakt Gorrotxategi de bal. Silvestre rent richting de bal. Silvestre passt de bal met de wreef. Pérez Guirado is nu in balbezit. Pérez Guirado haalt uit met een fantastische trap. Puente bokst de bal weg.

58e minuut.
Baena rent richting de bal. Silvestre is nu in balbezit. Silvestre met een sublieme pass. Pérez Guirado rent richting de bal. Pérez Guirado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mateos passt de bal met de wreef. Baena geeft de bal voor. Daar is Doval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Guirado rent richting de bal. Pérez Guirado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Falces passt de bal in één keer door. Doval rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Díaz Peramos. Díaz Peramos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rompepiernas FC 54%, yonkiloco 46%.
Rompepiernas FC - yonkiloco 2:0