Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FargaXll Rayo VK
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.7 gemiddelde waardering 15
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Amorín is nu in balbezit. Vera Aguilar rent richting de bal. Vera Aguilar speelt de bal door. Lopes is nu in balbezit. Lopes schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Klungelig pakt Pilart de bal. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pilart zijn tegenspeler op de grond. Nicolau raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nicolau kan niet meer verder spelen. Colmenero komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Honrubia geeft een hoge lob. López de la Fuente heeft problemen om de bal te vangen. Garres rent richting de bal. López de la Fuente is nu in balbezit. López de la Fuente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FargaXll - Rayo VK 0:1

25e minuut.
Klungelig pakt Fernández Trigueros de bal. Pilart maakt een afschuwelijke overtreding. Fernández Trigueros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernández Trigueros met een snel genomen vrije trap. Daar is Argüello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hervás bokst de bal weg.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert del Barrio de bal onder controle te krijgen. Castedo rent richting de bal. Castedo passt de bal met de wreef. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Amorín kopt de bal weg. Colmenero is nu in balbezit. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes haalt uit met een fantastische trap. Hervás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FargaXll - Rayo VK 1:1

35e minuut.
Vera Aguilar passt de bal met de wreef. López de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Castedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castedo krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Pilart speelt de bal door. López de la Fuente is nu in balbezit. López de la Fuente passt de bal in één keer door. Garres rent richting de bal. Garres haalt uit met een fantastische trap. Moreno Delgado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FargaXll 43%, Rayo VK 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FargaXll - Rayo VK 1:1

49e minuut.
Aguirre geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amorín met de inworp. Colmenero rent richting de bal. Colmenero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FargaXll 46%, Rayo VK 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FargaXll - Rayo VK 1:1