Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayo VK FargaXll
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 21.5
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Nicolau onderschept slim de pass. Nicolau speelt de bal door. Klungelig pakt Fernández Trigueros de bal. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - FargaXll 0:1

6e minuut.
Vera Aguilar onderschept slim de pass. Felipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau verovert de bal door een tackle van achteren. Lopes is nu in balbezit. Lopes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Díaz Galán passt de bal in één keer door. Lopes is nu in balbezit. Arcas Piqueres onderschept slim de pass. Nicolau verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Felipe kopt de bal weg. Daar is Lopes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vera Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes onderschept slim de pass. Lopes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Moreno Delgado met een harde bal richting middenveld. Nicolau kopt de bal weg. Felipe heeft problemen om de bal te vangen. Lopes is nu in balbezit. Lopes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Arcas Piqueres probeert naar een medespeler te passen. López de la Fuente rent richting de bal. López de la Fuente passt de bal met de wreef. Garres bereikt de bal nog maar net als eerste. Garres schiet op doel. Moreno Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo VK 60%, FargaXll 40%.
Rayo VK - FargaXll 0:1

46e minuut.
Nicolau passt de bal zonder na te denken. Díaz Galán is nu in balbezit. López de la Fuente begaat een overtreding. López de la Fuente krijgt een gele kaart. Díaz Galán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernández Trigueros met een snel genomen vrije trap. Argüello rent richting de bal. Lopes verovert de bal door een tackle van achteren. Lopes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau schiet op doel. Martínez Artola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Felipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes verovert de bal door een tackle van achteren. Lopes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - FargaXll 0:2

51e minuut.
Vilariño heeft problemen om de bal te vangen. Castedo is nu in balbezit. Castedo probeert naar een medespeler te passen. Lopes rent richting de bal. Lopes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Amorín verovert de bal door een tackle van achteren. Amorín probeert naar een medespeler te passen. Tent geeft de bal voor. Lopes is nu in balbezit. Lopes schiet op doel. Martínez Artola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
López de la Fuente rent richting de bal. López de la Fuente probeert naar een medespeler te passen. Fariña geeft een hoge lob. Lopes is nu in balbezit. Lopes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Díaz Galán met de inworp. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilart bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Toledo Fernández geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - FargaXll 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo VK 69%, FargaXll 31%.
Rayo VK - FargaXll 0:3