Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torija CF Grugba
we Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
goed Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ooijer is nu in balbezit. Ooijer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Deshkov de bal. Deshkov geeft een lange en hoge pass. Dzidzikashvili is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Deshkov neemt de hoekschop. Dzidzikashvili springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Grugba 1:0

11e minuut.
Riganti onderschept slim de pass. Riganti passt de bal zonder na te denken. Deshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov geeft een hoge lob. Dzidzikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Grugba 2:0

15e minuut.
Navarro Muñoz rent richting de bal. Deshkov verovert de bal door een tackle van achteren. Deshkov passt de bal in één keer door. Dzidzikashvili is nu in balbezit. Dzidzikashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Grugba 3:0

16e minuut.
Medrano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Busquets de bal. Dzidzikashvili onderschept slim de pass. Dzidzikashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ooijer heeft problemen om de bal te vangen. Ooijer probeert naar een medespeler te passen. Vilanova is nu in balbezit. Dzidzikashvili onderschept slim de pass. Dzidzikashvili haalt uit met een fantastische trap. Naranjo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dzidzikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzidzikashvili draait met de bal, schiet en ... Pérez Vior probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Grugba 4:0

34e minuut.
Naranjo trapt de bal weg. Ingarao kopt de bal weg. Daar is Dzidzikashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilanova passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Grugba 5:0

38e minuut.
Ooijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzidzikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnowski rent richting de bal. Sarnowski draait met de bal, schiet en ... Vilanova probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Grugba 6:0

43e minuut.
Ingarao met een sublieme pass. Daar is Ooijer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ooijer geeft een hoge lob. Dzidzikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzidzikashvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Deshkov passt de bal zonder na te denken. Pérez Vior is nu in balbezit. Dzidzikashvili onderschept slim de pass. Dzidzikashvili schiet op doel. Naranjo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Grugba 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torija CF 16%, Grugba 84%.
Torija CF - Grugba 7:0

55e minuut.
Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár passt de bal in één keer door. Ingarao rent richting de bal. Czár rent richting de bal. Czár draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Cifuentes geeft een hoge lob. Inworp. Deshkov met de inworp. Ooijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ooijer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Naranjo trapt de bal weg van het doel. Busquets kopt de bal weg. Daar is Rodríguez Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czár rent richting de bal. Czár draait met de bal, schiet en ... Naranjo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Torija CF - Grugba 8:0

67e minuut.
Soler kopt de bal weg. Ooijer met een sublieme pass. Vilanova probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czár is nu in balbezit. Czár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Australiano onderschept slim de pass. Australiano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pérez Vior de bal. Czár is nu in balbezit. Czár haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czár rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Deshkov passt de bal zonder na te denken. Ooijer rent richting de bal. Ooijer passt de bal in één keer door. Czár is nu in balbezit. Czár schiet op doel. Naranjo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Deshkov rent richting de bal. Cifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov verovert de bal door een tackle van achteren. Deshkov geeft een hoge lob. Czár krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torija CF 27%, Grugba 73%.
Torija CF - Grugba 8:0