Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grugba Torija CF
Normal Tactiek we
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 41.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


9e minuut.
Deshkov met een sublieme pass. Mihliuc is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Navarro Muñoz. Mihliuc moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mihliuc kan niet meer verder spelen. Ingarao komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Ooijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ooijer geeft de bal voor. Ingarao is nu in balbezit. Ingarao haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Soler de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bibard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Deshkov geeft de bal voor. Ingarao krijgt zijn hoofd ertegen. Naranjo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Bibard kopt de bal weg. Ingarao heeft problemen om de bal te vangen. Ingarao haalt uit met een fantastische trap. Pérez Vior probeert de bal aan de voet te houden. Naranjo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bibard met de inworp. Rodríguez Mora is nu in balbezit. Ingarao verovert de bal door een tackle van achteren. Ingarao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Torija CF 0:1

23e minuut.
Cifuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Dzidzikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov geeft de bal voor. Ingarao krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ooijer onderschept slim de pass. Ooijer passt de bal met de wreef. Daar is Ingarao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingarao schiet op doel. Klungelig pakt Pérez Vior de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rodríguez Mora is nu in balbezit. Bibard onderschept slim de pass. Bibard passt de bal in één keer door. Ingarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingarao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bibard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ingarao springt en kopt de bal. Klungelig pakt Vilanova de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Torija CF 0:2

37e minuut.
Dzidzikashvili probeert naar een medespeler te passen. Deshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov probeert naar een medespeler te passen. Ingarao rent richting de bal. Ingarao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Navarro Muñoz rent richting de bal. Ooijer onderschept slim de pass. Ooijer passt de bal met de wreef. Ingarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingarao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grugba 80%, Torija CF 20%.
Grugba - Torija CF 0:2

46e minuut.
Sarnowski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bibard kopt de bal weg. Ingarao heeft problemen om de bal te vangen. Ooijer rent richting de bal. Ingarao rent richting de bal. Ingarao schiet op doel. Naranjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Deshkov met een snelle inworp. Ooijer rent richting de bal. Ooijer passt de bal met de wreef. Ingarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingarao draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Sarnowski geeft een lange en hoge pass. Ingarao kopt de bal weg. Soler heeft problemen om de bal te vangen. Ingarao is nu in balbezit. Ingarao haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Navarro Muñoz is nu in balbezit. Czár verovert de bal door een tackle van achteren. Czár geeft de bal voor. Ingarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingarao draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Daar is Soler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bibard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibard geeft een hoge lob. Ingarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingarao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Torija CF 0:3

57e minuut.
Medrano speelt de bal door. Busquets heeft problemen om de bal te vangen. Ingarao onderschept slim de pass. Ingarao heeft problemen om de bal te vangen. Ingarao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Torija CF 0:4

58e minuut.
Medrano probeert naar een medespeler te passen. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingarao onderschept slim de pass. Ingarao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnowski passt de bal in één keer door. Ooijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingarao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Torija CF 0:5

64e minuut.
Deshkov met een snelle inworp. Ooijer met een sublieme pass. Ingarao rent richting de bal. Ingarao draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vilanova de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sarnowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Etxániz. Sarnowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ooijer met een snel genomen vrije trap. Ingarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingarao draait met de bal, schiet en ... Naranjo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grugba - Torija CF 0:6

68e minuut.
Szarynski onderschept slim de pass. Szarynski geeft een hoge lob. Ingarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingarao draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Deshkov heeft problemen om de bal te vangen. Deshkov geeft de bal voor. Daar is Bibard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingarao is nu in balbezit. Ingarao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ooijer geeft een hoge lob. Cifuentes rent richting de bal. Deshkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deshkov krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Riganti verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Ramírez met een snelle inworp. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bibard geeft een lange en hoge pass. Ingarao heeft problemen om de bal te vangen. Ingarao schiet op doel. Naranjo probeert wanhopig de bal te grijpen. Pérez Vior verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sarnowski probeert naar een medespeler te passen. Deshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov speelt de bal door. Ingarao is nu in balbezit. Ingarao draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Bibard kopt de bal weg. Pérez Vior rent richting de bal. Ingarao verovert de bal door een tackle van achteren. Ingarao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grugba 75%, Torija CF 25%.
Grugba - Torija CF 0:6