Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Planta 14 Torpedos Utd
Polska Tactiek 442
58% Balbezit 42%
12% Spel op eigen helft 88%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 20.5
very good Schieten poor
solid Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Figueiras García bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterra verovert de bal door een tackle van achteren. Basterra geeft een hoge lob. Sonck rent richting de bal. Sonck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Barbero kopt de bal weg. Gil is nu in balbezit. Gil passt de bal zonder na te denken. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Tarrés bokst de bal weg. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Torpedos Utd 1:0

7e minuut.
Sáez Martínez rent richting de bal. Sáez Martínez passt de bal met de wreef. Stoilov geeft de bal voor. Sonck rent richting de bal. Sonck draait met de bal, schiet en ... Tarrés bokst de bal weg.

9e minuut.
Stoilov kopt de bal weg. Klungelig pakt Basterra de bal. Urzanqui is nu in balbezit. Basterra verovert de bal door een tackle van achteren. Basterra geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tarrés met een harde bal richting middenveld. Stoilov kopt de bal weg. Daar is Fernández Presa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gil geeft een hoge lob. Hernandez rent richting de bal. Barbero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barbero krijgt een gele kaart. Hernandez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hernandez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Tarrés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Gil met een snelle inworp. Sonck is nu in balbezit. Sonck met een sublieme pass. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basterra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoilov rent richting de bal. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Sonck maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Torpedos Utd 2:0

18e minuut.
Gil onderschept slim de pass. Gil geeft de bal voor. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Sonck rent richting de bal. Sonck draait met de bal, schiet en ... Tarrés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gil zal de hoekschop nemen. Sonck maakt een snoekduik en kopt de bal. Tarrés bokst de bal weg.

19e minuut.
Doeltrap. Tarrés trapt de bal weg van het doel. Stoilov speelt de bal door. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Torpedos Utd 3:0

20e minuut.
Curtido passt de bal in één keer door. Inworp. Basterra met een snelle inworp. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Sonck maakt een snoekduik en kopt de bal. Tarrés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Torpedos Utd 4:0

21e minuut.
Sáez Martínez geeft de bal voor. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Galo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sánchez Galo krijgt een gele kaart. Gil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stoilov wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Torpedos Utd 5:0

22e minuut.
Figueiras García speelt de bal door. Curtido heeft problemen om de bal te vangen. Noriega Santoveña bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck onderschept slim de pass. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Torpedos Utd 6:0

28e minuut.
Gil speelt de bal door. Sonck rent richting de bal. Sonck passt de bal zonder na te denken. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Torpedos Utd 7:0

31e minuut.
Urzanqui is nu in balbezit. Basterra onderschept slim de pass. Sáez Martínez rent richting de bal. Basterra verovert de bal door een tackle van achteren. Basterra speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Stoilov met een sublieme pass. Gil heeft problemen om de bal te vangen. Gil met een sublieme pass. Sonck rent richting de bal. Sonck geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Torpedos Utd 8:0

37e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Fernández Presa verovert de bal door een tackle van achteren. Stoilov onderschept slim de pass. Stoilov geeft een hoge lob. Sonck maakt een snoekduik en kopt de bal. Tarrés bokst de bal weg.

39e minuut.
Barbero heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez Martínez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hernandez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hernandez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Tarrés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Torpedos Utd 9:0

39e minuut.
Figueiras García speelt de bal door. Curtido speelt de bal door. Daar is Sáez Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Stoilov onderschept slim de pass. Stoilov met een sublieme pass. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez speelt de bal door. Sonck is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Torpedos Utd 10:0

42e minuut.
Figueiras García probeert naar een medespeler te passen. Curtido is nu in balbezit. Sonck verovert de bal door een tackle van achteren. Sonck haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 14%, Torpedos Utd 86%.
Planta 14 - Torpedos Utd 10:0

49e minuut.
Basterra rent richting de bal. Basterra geeft een hoge lob. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel. Tarrés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Torpedos Utd 11:0

50e minuut.
Sonck is nu in balbezit. Hernandez rent richting de bal. Sonck rent richting de bal. Sonck draait met de bal, schiet en ... Tarrés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Torpedos Utd 12:0

53e minuut.
Gil speelt de bal door. Sonck rent richting de bal. Muñoz Escuín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muñoz Escuín krijgt een gele kaart. Sonck raakt geblesseerd tijdens het duel. Sonck legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Tarrés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Torpedos Utd 13:0

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muñoz Escuín trapt de bal weg. Basterra kopt de bal weg. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez geeft de bal voor. Tarrés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Curtido onderschept slim de pass. Oljelund verovert de bal door een tackle van achteren. Oljelund geeft de bal voor. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Basterra passt de bal met de wreef. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov met een sublieme pass. Gil rent richting de bal. Gil passt de bal zonder na te denken. Paal! Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Torpedos Utd 14:0

63e minuut.
Klungelig pakt Fernández Presa de bal. Stoilov geeft de bal voor. Daar is Barbero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Stoilov kopt de bal weg. Sonck is nu in balbezit. Sonck geeft een hoge lob. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sonck verovert de bal door een tackle van achteren. Sonck geeft een hoge lob. Sáez Martínez rent richting de bal. Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sonck is nu in balbezit. Sonck geeft de bal voor. Klungelig pakt Hernandez de bal. Fernández Presa probeert naar een medespeler te passen. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Tarrés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hernandez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Torpedos Utd 15:0

74e minuut.
Fernández Presa rent richting de bal. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez schiet op doel. Sonck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tarrés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Torpedos Utd 16:0

80e minuut.
Gil is nu in balbezit. Gil met een sublieme pass. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel. Tarrés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Torpedos Utd 17:0

82e minuut.
Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Tarrés probeert naar een medespeler te passen. Stoilov kopt de bal weg. Gil is nu in balbezit. Gil geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sonck is nu in balbezit. Sonck geeft een hoge lob. Hernandez controleert de bal met de borst. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Tarrés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Torpedos Utd 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 10%, Torpedos Utd 90%.
Planta 14 - Torpedos Utd 18:0