Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedos Utd Planta 14
442 Tactiek Polska
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 44.1
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Hernandez met een sublieme pass. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ... Muñoz Escuín probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Tarrés trapt de bal weg. de Juana speelt de bal door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel. Tarrés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sonck kopt de bal weg. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez passt de bal met de wreef. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel. Tarrés bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
de Juana rent richting de bal. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ... Tarrés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Planta 14 0:1

7e minuut.
Vreman met een snelle inworp. Stoilov geeft een hoge lob. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Barbero probeert de bal aan de voet te houden. Tarrés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de Juana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Barbero trapt de bal weg. Figueiras García heeft problemen om de bal te vangen. Stoilov kopt de bal weg. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Vreman kopt de bal weg. de Juana is nu in balbezit. de Juana speelt de bal door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Tarrés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, de Juana zal de hoekschop nemen. Sonck maakt een snoekduik en kopt de bal. Tarrés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Planta 14 0:2

13e minuut.
Daar is Curtido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Hernandez kopt de bal weg. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tarrés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Sonck kopt de bal weg. Daar is Fernández Presa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Tarrés maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Stoilov is nu in balbezit. Stoilov passt de bal in één keer door. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Planta 14 0:3

16e minuut.
Urzanqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez geeft een hoge lob. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Planta 14 0:4

18e minuut.
Stoilov is nu in balbezit. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Daar is Sáez Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Tarrés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Planta 14 0:5

23e minuut.
Tarrés met een sublieme pass. Stoilov kopt de bal weg. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck rent richting de bal. Sonck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Fernández Presa rent richting de bal. Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez passt de bal met de wreef. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel. Tarrés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Tarrés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Planta 14 0:6

25e minuut.
Hernandez passt de bal in één keer door. de Juana geeft een hoge lob. Fernández Presa heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Stoilov geeft een hoge lob. Hernandez krijgt zijn hoofd ertegen. Muñoz Escuín kan de bal niet met de borst controleren. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Planta 14 0:7

28e minuut.
Tarrés probeert naar een medespeler te passen. de Juana kopt de bal weg. Klungelig pakt Stoilov de bal. Stoilov geeft de bal voor. Sonck springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
de Juana met een sublieme pass. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Planta 14 0:8

33e minuut.
Koaz trapt de bal weg. Vreman kopt de bal weg. Stoilov speelt de bal door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sonck probeert de bal met de borst te controleren. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Presa rent richting de bal. Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Tarrés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Hernandez geeft de bal voor. Sonck rent richting de bal. Sonck draait met de bal, schiet en ... Paal! Hernandez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sánchez Galo geeft een lange en hoge pass. Stoilov rent richting de bal. Stoilov passt de bal in één keer door. de Juana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Juana geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Curtido de bal. Vreman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Curtido. Curtido krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Sánchez Galo geeft een lange en hoge pass. Vreman kopt de bal weg. Daar is Fernández Presa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedos Utd 85%, Planta 14 15%.
Torpedos Utd - Planta 14 0:8

50e minuut.
Stoilov met een sublieme pass. Daar is de Juana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Juana probeert naar een medespeler te passen. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
de Juana kopt de bal weg. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez geeft een lange en hoge pass. Sonck krijgt zijn hoofd ertegen. Tarrés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Planta 14 0:9

55e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Muñoz Escuín speelt de bal door. Noriega Santoveña is nu in balbezit. Sonck verovert de bal door een tackle van achteren. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Marut verovert de bal door een tackle van achteren. Marut geeft een lange en hoge pass. Sonck probeert de bal met de borst te controleren. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Tarrés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Planta 14 0:10

59e minuut.
Figueiras García speelt de bal door. Curtido rent richting de bal. Sonck verovert de bal door een tackle van achteren. Sonck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tarrés met een harde bal richting middenveld. Stoilov kopt de bal weg. Muñoz Escuín probeert de bal met de borst te controleren. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel. Tarrés bokst de bal weg. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ... Tarrés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vreman neemt de hoekschop. Sonck rent richting de bal. Sonck draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hernandez de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Planta 14 0:11

61e minuut.
Figueiras García bereikt de bal nog maar net als eerste. de Juana is nu in balbezit. de Juana met een sublieme pass. Vreman rent richting de bal. Sonck geeft een lange en hoge pass. Tarrés bokst de bal weg.

64e minuut.
Curtido onderschept slim de pass. Curtido met een sublieme pass. de Juana geeft een hoge lob. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Planta 14 0:12

66e minuut.
Vreman met een sublieme pass. de Juana rent richting de bal. de Juana geeft een hoge lob. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tarrés trapt de bal weg. Stoilov kopt de bal weg. Klungelig pakt Hernandez de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Planta 14 0:13

71e minuut.
Sonck geeft de bal voor. Barbero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hernandez. Hernandez krijgt een gele kaart.

72e minuut.
de Juana rent richting de bal. de Juana geeft een hoge lob. Stoilov met een sublieme pass. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Stoilov kopt de bal weg. Klungelig pakt de Juana de bal. de Juana speelt de bal door. Daar is Sonck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
de Juana met een snelle inworp. Daar is Stoilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urzanqui met een sublieme pass. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tarrés maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ... Tarrés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Planta 14 0:14

78e minuut.
Stoilov geeft een lange en hoge pass. Hernandez kopt de bal weg. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ... Tarrés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Planta 14 0:15

79e minuut.
Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez passt de bal in één keer door. Sonck heeft problemen om de bal te vangen. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedos Utd - Planta 14 0:16

82e minuut.
Marut speelt de bal door. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov geeft de bal voor. Sonck is nu in balbezit. Sonck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedos Utd 76%, Planta 14 24%.
Torpedos Utd - Planta 14 0:16