Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayo VK yonkiloco
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Lojo verovert de bal door een tackle van achteren. Lojo geeft een lange en hoge pass. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Guirado onderschept slim de pass. Pérez Guirado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pilart probeert de bal aan de voet te houden. López de la Fuente is nu in balbezit. López de la Fuente passt de bal zonder na te denken. Garres bereikt de bal nog maar net als eerste. Garres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pilart onderschept slim de pass. Pilart geeft een hoge lob. Garres rent richting de bal. Garres schiet op doel. Rodríguez Ortega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo VK - yonkiloco 1:0

43e minuut.
Baena passt de bal in één keer door. Friera rent richting de bal. Lojo begaat een overtreding. Friera raakt geblesseerd tijdens het duel. Pilart met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo VK 53%, yonkiloco 47%.
Rayo VK - yonkiloco 1:0

67e minuut.
Moreiras geeft een lange en hoge pass. Pilart rent richting de bal. Baena begaat een overtreding. Baena krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Baena verovert de bal door een tackle van achteren. Baena passt de bal zonder na te denken. Pérez Guirado is nu in balbezit. Silvestre rent richting de bal. Silvestre draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Vera Aguilar met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandiumenge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Díaz Peramos rent richting de bal. Díaz Peramos geeft een lange en hoge pass. Hervás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo VK 61%, yonkiloco 39%.
Rayo VK - yonkiloco 1:0