Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
byHammer FargaXll
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20.6
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Pereira Sotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira Sotelo rent richting de bal. Pereira Sotelo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Díaz Galán rent richting de bal. Arriaga onderschept slim de pass. Arriaga met een sublieme pass. Pereira Sotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Sotelo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Díaz Galán is nu in balbezit. Simón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Díaz Galán. Díaz Galán krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Mendía passt de bal zonder na te denken. Pereira Sotelo is nu in balbezit. Díaz Galán verovert de bal door een tackle van achteren. Simón onderschept slim de pass. Simón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Díaz Galán passt de bal in één keer door. Simón is nu in balbezit. Simón passt de bal zonder na te denken. Pereira Sotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Sotelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - FargaXll 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: byHammer 42%, FargaXll 58%.
byHammer - FargaXll 1:0

52e minuut.
Fernández Trigueros bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trigueros passt de bal zonder na te denken. Díaz Galán is nu in balbezit. Simón onderschept slim de pass. Simón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Castedo rent richting de bal. Pereira Sotelo verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Trigueros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Sotelo onderschept slim de pass. Pereira Sotelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: byHammer 50%, FargaXll 50%.
byHammer - FargaXll 1:0