Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
byHammer Planta 14
Normal Tactiek Polska
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 55
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 45
waardeloos Schieten zeer goed
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil passt de bal in één keer door. Daar is Táncsics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Táncsics geeft een lange en hoge pass. Sonck kopt de bal weg. Díez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Táncsics speelt de bal door. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez passt de bal zonder na te denken. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Daar is Táncsics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendía rent richting de bal. Táncsics onderschept slim de pass. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Táncsics geeft een hoge lob. Sonck is nu in balbezit. Sonck passt de bal in één keer door. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:1

7e minuut.
Stoilov passt de bal met de wreef. Lacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck onderschept slim de pass. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Díez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:2

10e minuut.
Táncsics kopt de bal weg. Stoilov controleert de bal met de borst. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:3

14e minuut.
Táncsics met de inworp. Stoilov rent richting de bal. Stoilov geeft de bal voor. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel. Díez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Stoilov rent richting de bal. Stoilov geeft de bal voor. Klungelig pakt Carreras de bal. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lacruz passt de bal in één keer door. Cía bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:4

19e minuut.
Mendía rent richting de bal. Stoilov verovert de bal door een tackle van achteren. Stoilov passt de bal met de wreef. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Hernandez passt de bal in één keer door. Sonck heeft problemen om de bal te vangen. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Díez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. García Mendiguchía is nu in balbezit. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil passt de bal in één keer door. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
de la Hera probeert de bal aan de voet te houden. Stoilov rent richting de bal. Stoilov passt de bal met de wreef. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Díez probeert naar een medespeler te passen. Táncsics kopt de bal weg. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Díez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:5

25e minuut.
Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil probeert naar een medespeler te passen. Sonck is nu in balbezit. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Díez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Táncsics met de inworp. Stoilov heeft problemen om de bal te vangen. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Sonck maakt een snoekduik en kopt de bal. Díez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:6

31e minuut.
Carreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreras passt de bal in één keer door. Sonck rent richting de bal. Sonck draait met de bal, schiet en ... Díez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:7

32e minuut.
Simón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mendía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simón rent richting de bal. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Táncsics is nu in balbezit. Táncsics geeft een hoge lob. Sonck kopt de bal weg. Klungelig pakt Hernandez de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
García Mendiguchía bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck onderschept slim de pass. Sonck probeert naar een medespeler te passen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:8

37e minuut.
Táncsics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
de la Hera speelt de bal door. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil speelt de bal door. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:9

39e minuut.
Carreras geeft de bal voor. Sonck is nu in balbezit. Lacruz rent richting de bal. Sonck onderschept slim de pass. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Díez bokst de bal weg. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Díez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:10

43e minuut.
Gil geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Arriaga de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gil neemt de hoekschop. Sonck maakt een snoekduik en kopt de bal. Díez bokst de bal weg. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: byHammer 89%, Planta 14 11%.
byHammer - Planta 14 0:10

48e minuut.
Sonck passt de bal in één keer door. Lacruz is nu in balbezit. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Díez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:11

50e minuut.
Cía geeft een hoge lob. Marut kopt de bal weg. de la Hera heeft problemen om de bal te vangen. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Díez trapt de bal weg. Táncsics kopt de bal weg. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:12

52e minuut.
Lacruz geeft de bal voor. Inworp. Gil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Díez met een harde bal richting middenveld. Stoilov controleert de bal met de borst. Stoilov passt de bal zonder na te denken. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck schiet op doel. Díez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:13

55e minuut.
Díez met een harde bal richting middenveld. Táncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Táncsics passt de bal met de wreef. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Táncsics kopt de bal weg. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez geeft een lange en hoge pass. Sonck is nu in balbezit. Sonck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:14

59e minuut.
Gil rent richting de bal. Gil geeft een hoge lob. Cía kopt de bal weg. Sonck rent richting de bal. Sonck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Sonck is nu in balbezit. Sonck speelt de bal door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:15

61e minuut.
Mendía rent richting de bal. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez speelt de bal door. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:16

63e minuut.
Táncsics passt de bal zonder na te denken. Mendía speelt de bal door. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:17

66e minuut.
de la Hera geeft de bal voor. Táncsics met een sublieme pass. Klungelig pakt Lacruz de bal. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hernandez de bal. Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:18

69e minuut.
Simón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pereira Sotelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez geeft de bal voor. Sonck rent richting de bal. Sonck schiet op doel. Díez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:19

74e minuut.
Stoilov verovert de bal door een tackle van achteren. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Táncsics geeft de bal voor. Sonck heeft problemen om de bal te vangen. Sonck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Stoilov kopt de bal weg. Gil rent richting de bal. Gil geeft de bal voor. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez geeft een hoge lob. Díez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sonck rent richting de bal. Sonck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:20

83e minuut.
Stoilov speelt de bal door. Táncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Táncsics passt de bal in één keer door. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:21

85e minuut.
Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck geeft de bal voor. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Díez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:22

90e minuut.
Lacruz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carreras de bal. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
byHammer - Planta 14 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: byHammer 86%, Planta 14 14%.
byHammer - Planta 14 0:23